Aabenraa Kommune

Vinder udpeget til befordring af elever til Fjordskolen

Del

Aabenraa Kommune har valgt Handicap Befordring A/S til at befordre elever til Fjordskolen fra 1. august.

Aabenraa Kommune modtog - i udbuddet om befordring af elever til Fjordskolen - tre tilbud. Udbuddet bestod af to delaftaler. En aftale på samkørsel og en aftale på solobefordring. De tre tilbud indeholdt tilbud på begge delaftaler.

Tilbuddene er gennemgået og evalueret i forhold til det oplyste kriterium - nemlig det økonomisk mest fordelagtige for henholdsvis delaftale et og delaftale to.

Handicap Befordring A/S afgav det økonomisk mest fordelagtige tilbud på begge delaftaler, hvorfor Handicap Befordring A/S tildeles kontrakterne.

- Vi har valgt det tilbud, der afgav det økonomisk mest fordelagtige tilbud på henholdsvis delaftale et og to. Jeg er glad for, at aftalen nu er på plads, siger Lars Borst Hansen, skolechef i Aabenraa Kommune.

Udbuddet er lavet på, at Aabenraa Kommunes børn nu maksimalt må sidde 60 minutter i bilen, når de skal køres til Fjordskolen. Tidligere var den tid 75 minutter.

- Jeg er glad for, at vi har fundet en udbudsvinder, og at kørselstiden bliver på 60 minutter for børn i Aabenraa Kommune i stedet for 75 minutter. Vi har i udbudsmaterialet givet klart udtryk for, hvilke kriterier der vil blive anvendt i forbindelse med evalueringen. Og så ser jeg frem til, at kontrakten træder i kraft senere på året, siger formand for Børne- og Uddannelsesudvalget Kirsten Nørgård Christensen.

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune i top: Helhjertet indsats sender unge i uddannelse og borgere i job23.1.2019 12:48:22Pressemeddelelse

Beregninger bragt af NB Økonomi baseret på tal og analyser fra Økonomi- og Indenrigsministeriet viser, at Aabenraa Kommune er den næstbedste blandt alle landets kommuner på en række parametre lagt sammen på tværs af blandt andet uddannelse og beskæftigelse. Klare strategier, dedikerede medarbejdere og et godt samarbejde i byrådet er nogle af forklaringerne på det gode resultat, ifølge borgmester Thomas Andresen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum