DI - Dansk Industri

Vinder pris for pandemiplan

Del

Senior Risk Manager Sussi Sommer Bisgaard, Coloplast A/S er blevet kåret som Risk Manager of the Year 2020 af Dansk Industris Risk Management Forening DARIM.

Risk Manager of the Year Award er en hæderspris, der uddeles af DARIM til en person, der har opnået et særligt resultat indenfor risikostyring eller forsikring indenfor de seneste 12-24 måneder.

Sussi Sommer Bisgaard modtager prisen for at have stået i spidsen for Coloplast A/S håndtering af Crisis Management, Corona Task Force, pandemiplan (Business Contingency plan) og -politik. Sussi har medvirket til at sikre en professionel og ensartet håndtering af krisen, der har været grundlag for at begrænse pandemiens effekt på den fortsatte drift, på tværs af koncernen.

- Det er en stor glæde for mig – midt i den svære coronatid - at modtage prisen, siger Sussi Sommer Bisgaard.

- Det overraskede mig nok lidt, hvor dårligt forberedt hele verden var på en pandemi. Til gengæld har det været opløftende at se, hvor meget vi som organisation har kunnet flytte i fællesskab ved f.eks. at videndele på tværs af regioner og funktioner. På ganske få dage fik vi i Coloplasts Corona Task Force etableret en pandemiplan med konkrete guidelines, som vores globale kolleger tog til sig og implementerede nærmest over natten.

Juryen bag Risk Manager of the Year Award

Risk Manager of the Year udvælges blandt nominerede medlemmer af DARIM. Vinderen udpeges af en jury bestående af DARIMs bestyrelse:  

  • Formand Charlotte Enggaard, Carlsberg Breweries A/S
  • Charlotte Hedemark Hancke, SAP Danmark A/S
  • Peter Warno, Danfoss A/S
  • Næstformand Thomas Lau Christensen, Chr. Hansen Holding A/S
  • Tina Stokholm Winslow, Vestas Wind Systems A/S
  • Susanne Werner, BESTSELLER A/S og Heartland A/S

DI’s Risk Management forening DARIM - en del af DI

DARIM har til formål at højne fokus på risikostyring og professionen generelt, samt tilpasse risikostyringskoncepter til virksomheders vilkår og egenart. DARIM er engageret både nationalt og internationalt.

De senere år er risikostyring og Crisis Management for alvor kommet på virksomhedernes agenda – ikke mindst efter et 2020 præget af COVID-19, naturkatastrofer, politisk polarisering samt globale og lokale risici under hastig forandring.

Gennem sikker risikostyring ved at kende, beregnet konsekvenser af og reducere risici samt imødegå kriser med en struktureret cricis management, vil virksomheder kunne modstå aktuelle og potentielle risici. Virksomheder der kender deres risici godt og kan fremvise sikre Business Contingency Planer for, hvordan de vil fortsætte driften ved en større skade eller krise, kan i mange tilfælde vende risici til vækst muligheder. 

Bag dette komplekse arbejde står selskabets Risk & Insurance Manager. 

Følg os på:

    

Kontakter

For yderligere information kontakt presserådgiver Bo Hjuler boh@di.dk eller 2328 4912.

Billeder

Download
Sussi Sommer Bisgaard, Coloplast A/S
Sussi Sommer Bisgaard, Coloplast A/S
Download

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum