Danske Spil A/S

Vinder kæmpe gevinst kroner på skrabelod

Del

Kan du skrabe dig til ord som G-E-V-I-N-S-T, og drømmer du om at vinde 600.000 kroner?

Det er nemlig det, der er muligt med Bogstavjagt, og det fandt en grønlænder ud af i mandags, da vedkommende var nede og handle i Brugsen i Nanortalik. Den heldige skrabespiller besluttede sig nemlig for at starte ugen med et Quick skrabelod, og det viste sig at være afsindig klogt. Skrabeloddet viste sig nemlig at være et af de rigtige gode, for det forvandlede de satsede 30 kroner til intet mindre end 600.000 skattefri kroner.

- Hos Quick har vi mere end 5,5 millioner vindere årligt, og vi vil gerne sige stort tillykke til den heldige vinder i Grønland, der har vundet det store og flotte beløb, siger adm. dir. I Danske Lotteri spil, Pernille Wendel Mehl.

Bogstavjagt er et af de mest populære Quick skrabespil, som man kan købe hos Danske Spil, og der er gevinst på hvert tredje lod. Det er tredje gang i år, at Danske Spil sender 600.000 kr. afsted til en vinder af Bogstavjagten. I januar var det en frederikshavner og i februar var det en spiller fra Favrskov, der skrabede sig til den helt store gevinst.  

Vi ønsker vinderen et stort tillykke, og krydser fingre for, at året byder på mange flere af slagsen.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum