Danske Spil A/S

Vinder Eva over Villy? Tager Wilbek guldet igen? Og hvem skal regere på Bornholm?

Del

Nu kan du spille på, hvem der kommer til at sidde på borgmesterposterne efter kommunalvalget.

Med 14 dage til kommunalvalget bliver der raslet med borgmesterkæderne.

Valgvinde, borgmestereffekt og stemmevandringer kommer til at afgøre, om kæderne bliver hængende på de borgmestre, der har lagt nakke til det tunge magtsymbol i de seneste fire år, eller om kæderne skal finde en ny ejer.

Men hvor stor favorit er den tidligere håndboldtræner Ulrik Wilbek (V) egentlig til at genvinde borgmesterposten i Viborg?

Og hvor stor eller lille er sandsynligheden for, at Eva Kjer Hansen (V) bliver borgmester i Kolding, hvor Villy Søvndal (SF) også forsøger at mase sig ind på borgmesterkontoret?

- Alt i alt må Eva Kjer Hansen have en fordel, men det er et åbent løb, lyder vurderingen fra Danske Spil, der har sat odds på, hvem der bliver borgmester i en række af landets 98 kommuner.

For eksempel giver Danske Spil odds 1,42 på, at Venstre beholder borgmesterposten i Kolding. Det svarer til en procentchance på knap 65. Der er odds 2,65 på, at borgmesterposten går til et andet parti.

Storfavorit i Viborg og kaos i Tønder
I Viborg er det – ifølge Danske Spil – nærmest sikkert, at Ulrik Wilbek bliver på borgmesterkontoret. Det er der odds 1,08 på og godt 85 procents chance for.

I Tønder ser det noget anderledes ud.

- Alt er kaos her. Borgmester Henrik Frandsen er løsgænger, efter han blev vraget som spidskandidat af sit parti, Venstre, men de personlige konflikter er massive, og derfor kan det både ende med, at Henrik Frandsen genvinder borgmesterposten, eller at Socialdemokratiet kan udnytte den borgerlige strid, lyder vurderingen fra Danske Spil.

Chancen for, at Henrik Frandsen fortsætter som borgmester, vurderer Danske Spil til at være cirka 35 procent, svarende til odds 2,55.

På Bornholm er Thomas Thors (S) trods flere møgsager stadig favorit til at genvinde sin borgmesterpost. Det er der odds 1,18 på og 78 procents chance for.

Danske Spil har sat odds på borgmesterposten i cirka 40 kommuner og på flere andre forskellige scenarier i forbindelse med kommunalvalget den 16. november.

Du kan finde alle oddsene lige her: https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/21489/politik/danmark/kommunalvalg-2021/matches

Yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum