DI - Dansk Industri

Vinder af DI Prisen giver unge indsatte en frisk start

Del

Siden 2015 har NCC Danmark undervist unge indsatte i flere af landets fængsler i at lægge asfalt. Når de unge forlader fængslet, får de arbejde på en af NCC’s byggepladser. Det er med til at give dem en frisk start.

Vinderen af DI Prisen er i år fundet blandt virksomheder, der har gjort en særlig indsats for at skabe lige muligheder på arbejdspladsen. DI’s medlemmer har stemt på NCC Danmark blandt tre nominerede virksomheder. Prisen blev overrakt af H.K.H. Kronprinsessen på DI Topmødet.

NCC Danmark blev nomineret til prisen, fordi den gør en stor social indsats, formår at tage højde for det enkelte menneskes styrker og svagheder og er et godt eksempel for andre virksomheder. Samtidig har NCC formået at øge fokus på erhvervsuddannelserne.

NCC har i snart ti år ydet en særlig indsats for at få udsatte unge ind på arbejdsmarkedet. I 2012 grundlagde NCC virksomhedsskolen, som siden har haft 260 unge med i projektet ”Byggepladsen” i Aarhus. Over 200 af disse har fået en uddannelse, en læreplads eller et fast arbejde. Modellen er siden omsat til en jobskole for flygtninge og en asfaltuddannelse for unge kriminelle.

Den næste udgave af virksomhedsskolen er på vej. NCC er hovedentreprenør på Nordsjællands supersygehus i Hillerød, og her har NCC bedt de omkringliggende kommuner om input til, hvor virksomheden kan bidrage bedst.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Claus Kaae-Nielsen på clkn@di.dk eller 2332 6829

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum