Danske Spil A/S

Vinder af 69 millioner på Eurojackpot: Min kone sagde, at jeg skulle tage mig sammen

Del
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Det er en pensionist fra Sorø Kommune, der fredag aften fangede den gyldne talkombination at fem vindertal og to stjernetal på det europæiske lotteri Eurojackpot.

Manden, der er millionær nr. 3782, ved godt, at han har været helt ekstremt heldig. Han har gennem tiden vundet mindre gevinster, hvilket hans kone flere gange har bemærket med en munter opfordring: Tag dig dog sammen mand – og vind en ordentlig gevinst. Det må man sige, at han nu har levet op til.

-Jeg har altid spillet Lotto og Tips og sådan noget, så i december måned tænkte jeg, at jeg skulle prøve noget nyt. Derfor tænkte jeg, at jeg ville give det en chance med fire tilfældige rækker hver fredag på Eurojackpot. Og det må man jo sige, har givet pote, siger han muntert.

Den heldige vinder opdagede først lørdag, at han havde vundet, da han kom i tanke om, at han lige ville tjekke tallene fra fredagens trækning.

-Først så jeg at stjernetallene var der begge to. Og derefter. Ja.. Så passede de bare alle sammen. Jeg udbrød: ”Hold da kæft” og styrtede ud til min kone i køkkenet. Her viste jeg hende kuponen og sagde, at jeg vist havde vundet 69 millioner. Mine hænder rystede så meget, at jeg næste ikke kunne holde kuponen stille nok til at kunne vise hende den, siger han og griner.

- Parret kunne slet ikke sove om natten mellem lørdag og søndag, og de er begge to enige om, at de endnu ikke helt har forstået, hvad der er overgået dem. Manden, der nu kan skrive mangemillionær på sit CV, har altid arbejdet hårdt og har skullet spare på pengene.

- Og nu har jeg så mange penge, at jeg aldrig kan nå at få dem brugt. Det er jo helt surrealistisk. Heldigvis har jeg børn og børnebørn, der kan hjælpe mig af med nogle af dem, lyder det.

Parret er endnu ikke helt kommet frem til, hvordan pengene skal bruges. De bor i et hus og et nabolag, hvor de er meget glade for at være, så umiddelbart ønsker de ikke at flytte derfra. Men de har talt om et sommerhus tæt på vandet og en ny bil.

-Det er jo underligt, når man sådan sidder og kigger på nettet, og tænker, at sådan nogle nye biler er frygtelig dyre. Det er slet ikke gået op for mig, at jeg jo kan købe den dyreste af dem og så stadig ikke kunne mærke det på økonomien. 

Den heldige millionær fortæller desuden, at det er en ret underlig fornemmelse at vinde så stor en gevinst, når verden er lukket ned på grund af corona.

-Jeg ved godt, det er et luksusproblem. Men vi min kone for eksempel går rundt og fryser sine fødder og mangler et par varme støvler. Men hun kan ikke købe dem nogen steder. Hun er typen, der gerne vil prøve ting, før hun køber og vil desuden også gerne støtte de lokale butikker. Så hun må være en frysende mangemillionær lidt endnu. Haha. Og så elsker vi jo at rejse. Der må vi også lige vente lidt. Men så har vi god tid til at planlægge, lyder det.

Det velhavende par vil også sende et beløb afsted til Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen.

 Der er 63 millioner i puljen, som kan vindes i morgen.
 
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Billeder

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Download

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

 

 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
What do you want to do ?
New mailCopy

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Vandt 40.000 kr i 40 måneder: Jeg måtte op om natten og tjekke, at det ikke var en drøm25.2.2021 08:26:19 CETPressemeddelelse

En mand i 80’erne fra Aabenraa Kommune fik sig noget af en overraskelse i sidste uge, da han skrabede Quick-loddet Guldbarren. -Jeg havde faktisk helt glemt, at jeg havde købt loddet og kunne mærke det i baglommen, da jeg forleden skulle ud ad døren. Så jeg lagde det fra mig på skrivebordet. Da jeg kom hjem tænkte, jeg, at jeg da hellere måtte få skrabet det, selvom det egentlig var blevet lidt sent, og jeg var træt efter en lang dag, fortæller han til Danske Spil. Manden, der er pensionist, vågnede dog brat op, da han så, at han havde tre ens felter med 40.000 kr., som man får udbetalt over 40 måneder. I alt en gevinst på 1.600.000 skattefri kroner. -Altså jeg fik et chok jo, men troede ikke helt på, hvad jeg så. Jeg er jo lidt oppe i alderen, så det kniber med synet, siger han med et grin. Den heldige vinder gik i seng, men kunne slet ikke finde ro. -Jeg stod op igen kl. 03.00, for lige at gå ind og se, om loddet stadig lå der. Jeg var sikker på, at det var noget, jeg havde drømt, ly

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum