Danske Spil A/S

Vinder 7.000.000 kroner og vil fra Horsens til Hawaii

Del

Et ægtepar fra Horsens skød sommeren i gang med en af de helt store gevinster, og drømmer om tidlig pension og rejser til Cypern, Egypten og Hawaii. Og så skal børnene også nyde godt af de mange penge.

I dag tager man i Danske Spil hul på en måneds Sommer Lotto, hvor 20 ekstra millionærer skal findes. I Horsens har et meget fornøjet ægtepar taget forskud på glæderne, og er ved at finde hoved og hale i, hvad titlen som millionær kan bringe med sig.

”Vi har prøvet at holde benene på jorden, selvom det er svært. Det er jo en vanvittig oplevelse og sindssygt at vinde, og vi har ikke helt forstået det. Indtil videre har vi taget nogle penge ud til os selv, som vi må bruge på det, vi vil, og så har vi givet til vores to børn. Jeg har fx drømt om en lidt dyr taske, og den kan jeg jo købe nu,” griner den glade vinder, som har valgt at være anonym.

Derudover vil parret bruge gevinsten fornuftigt til at sikre deres fremtid og gå tidligt på pension.

”Min mand skal ned i tid på arbejdet nu, for han har været stresset, og så vil vi begge gerne på pension som 58-årige. Det er en fantastisk mulighed, vi har fået for at sikre vores økonomi. Det giver virkelig en ro i maven,” siger kvinden fra Horsens med et smil.

Flere rejser i pipeline
Parret har planer om flere rejser, helst med familien, og gerne til Portugal, Egypten, New Zealand og Cypern. Og det at rejse bliver ganske anderledes, end det plejer.

”Vi plejer at rejse sydpå om sommeren, og vi skal afsted i to uger på mandag - og det bliver da meget sjovere nu, haha. Vi har bare en helt anden følelse i maven nu. Før skulle vi kigge på, hvad en overnatning eller mad og drikke koster, og det behøver vi jo ikke. Vi kommer ikke til at kigge på priser overhovedet,” fortæller kvinden, mens hun smågriner.

Parret har også købt ny garderobe inden den kommende rejse – uden at skele til priserne. Og de er kun lige begyndt at rejse.

”Når vi går på en forhåbentlig tidlig pension, så kan vi rigtig rejse. Det kan være, det bliver Hawaii – eller Bali,” siger horsensianeren glad.

Om Sommer Lotto
I løbet af juni måned fejrer man sommerens komme hos Danske Spil. Det betyder, at der hver lørdag i juni tilfældigt vil blive udtrukket fem nye millionærer blandt alle spillede Lotto rækker – altså 20 nye millionærer i alt, bare fordi det lige om lidt er sommer, og fordi man hos Danske Spil elsker at dele store gevinster ud.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum