Danske Spil A/S

Vinder 600.000 kr. på skrabelod

Del

Danske Spil udklækker hver uge nye vindere på både lotteri og skrabespil. Det kom i denne omgang en midtjyde til gavn.

En skrabespiller fik sig en noget sjovere dag efter en tur i Kiosken Kringlen, der ligger i den lille stationsby Hinnerup i Midtjylland. Her købte den heldige spiller sig et Quick skrabelod, ved navn Bogstavjagten, og skrabede de helt rigtige ord på loddet. Det udløste en gevinst på 600.000 kroner, som den nye vinder kan se frem til at få ind på kontoen, 

  • Tanken om, at man potentielt kan bruge 30 kroner på et skrabelod og så gå hen og vinde 600.000 kroner, som vi ser det i det her tilfælde med vinderen fra Hinnerup, er med til at skabe glæde og spænding. Det er noget vi iDanske Lotteri Spil arbejder hver eneste dag på at udbrede, siger adm. Direktør, Pernille Wendel Mehl.

Bogstavjagt er et af de mest populære Quick skrabespil, som man kan købe hos Danske Spil, og der er gevinst på hvert tredje lod. Quick har siden år 1992 været kendt for sine sjove og underholdende skrabelodder, hvor du samtidlig kan vinde kæmpe gevinster. 

Faktisk har vi på nuværende tidspunkt 78 forskellige skrabespil, som du kan spille, både online eller hos en af vores 4400 forhandlere landet over. Og hvis du vinder, kan du få tjekket dit lod hos en af dem, og få udbetalt din gevinst. Pengene er naturligvis skattefrie, da Danske Spil har betalt skatten.

Danske Spil ønsker den nye vinder et kæmpe stort tillykke.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum