Danske Spil A/S

Vinder 3,6 millioner på skrabelod: Det var vanvittig heldigt

Del

En heldig skrabespiller fra Færøerne kickstartede 2022 med at vinde den højeste præmie i det populære Quick skrabelod Guldbarren fra Danske Spil.

60.000 kr. Det er, hvad en heldig færing kan se frem til at få ind på kontoen hver eneste måned i de næste fem år.

Vinderen har nemlig skrabet sig til førstepræmien på skrabeloddet Guldbarren, hvor du har fem chancer for at skrabe dig til en ekstra udbetaling hver måned i 10, 20, 30, 40 eller 60 måneder.

Det tør siges at være skæbnebestemt, at netop denne færing, skulle løbe afsted med den store præmie.

-Det var simpelthen så tilfældigt. Jeg plejer at gå ned i supermarkedet efter cigaretter, men der var lukket, og så gik jeg i kiosken i stedet for. Og så kunne jeg jo lige så godt tage et skrabelod med, fortæller den glade vinder.

At det netop var Guldbarren, som valget faldt på, var endnu en tilfældighed.

-Jeg plejer at købe det skrabelod, der hedder Platinbarren, men nu lå Guldbarren oven på dem i montren, og så tænkte jeg: Nåh, så prøver jeg da det i stedet. Og det var så et rigtig godt valg.

Troede ikke sine egne øjne

Manden, der ønsker at være anonym, gik stille og roligt hjem, lavede sig en kop kaffe, og satte sig til at skrabe sit lod, som han plejer. Og det kom som noget af en overraskelse, da færingen ramte den største gevinst.

-Det var vanvittig heldigt! Jeg talte og talte, og tænkte, at det måtte da være løgn. Så jeg løb hurtigt op til min ene søn og bad ham tælle efter, og han kom frem til det samme som mig. Men vi var helt paf begge to.

På loddet kunne de se, at gevinsten var på intet mindre end 60.000 hver eneste måned i de kommende 60 måneder. En gevinst, der om knap fem år lander på et samlet beløb på 3,6 millioner kroner.

Den glade vinder ventede et par dage, hvor loddet blev tjekket efter igen og igen, både af ham selv og sønnerne, før Danske Spil kunne bekræfte, at den var god nok. Og hvad gevinsten skal bruges på, er allerede på tegnebrættet.

-Jeg skal selvfølgelig lige udbetale den gæld, jeg har tilbage i huset, og så skal det have en renovering. Og så skal jeg selvfølgelig forkæle mine sønner og resten af familien, måske med en dejlig rejse sydpå.

Med Quick skrabelodder fra Danske Spil, kan det hurtigt blive en sjovere dag, og hvis du føler dig lige så heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også købe Guldbarren eller et af de andre skrabelodder hos en af vores 4400 forhandlere.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum