Danske Spil A/S

Vildt Brøndby comeback gav rekordhøj udbetaling til Oddset-spillerne

Del

Alle 6 kampe i Superligaens 31. runde gik Oddset-spillernes vej og Danske Spil måtte tage til takke med et underskud på 14,5 mio. kroner.

Særligt kampen mellem AGF og Brøndby var dyr for Danske Spil. Allerede før kampstart var der spillet tungt på udeholdet, og da Brøndby får rødt kort og AGF fik udlignet, lignede det en hjemmesejr. Odds på Brøndby sejr steg voldsomt og var en overgang oppe i 8,5. Hele 811 kunder tog chancen på Brøndby i undertal via livespil. Sammen med sejre til OB og SønderjyskE gav torsdagen en tilbagebetaling til kunderne på 171%. Den højeste udbetaling på én dag på Oddset siden 2016.

Om onsdagen var FCKs sejr over FC Midtjylland ventet af spillere, og da de også havde forudset hjemmesejr til FCN over Randers og AaB over Vejle, havde spillerne indenfor kridtstregerne skabt et overskud til spillerne hos Oddset på 14,5 mio. kr.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum