Fly PLAY hf

Vild præmie: PLAY udlodder et helt års gratis rejse til en heldig dansker

Del

I anledning af 1-året for PLAY’s første flyvning, udlodder flyselskabet den 28.-30. juni en præmie, der aldrig er set før. Alle konkurrencens deltagere får mulighed for at vinde én gylden billet, der kan rejse vinderen til alle PLAY’s USA-destinationer og Island helt gratis – i et helt år.

Det islandske flyselskab, PLAY har været igennem en voldsom udvikling siden den første flyvning mellem Stansted og Keflavik 24. juni 2021. Siden da er der blevet oprettet 25 nye ruter med en medarbejderstab på næsten 300 personer, som har serviceret mere end 320.000 passagerer de seneste tolv måneder.

 Nu udlodder flyselskabet en vild præmie, der vil ændre en danskers liv. Alle danskere, der skriver sig op til PLAY’s nyhedsbrev og angiver sin favoritdestination i perioden 28.-30. juni via linket: https://www.flyplay.com/flyv-gratis-i-et-helt-ar har mulighed for at vinde den uvilkårlige lodtrækning om en gylden billet.

Umiddelbart efter kan vinderen booke sig med på alle PLAY’s Island- og USA-flyvninger til destinationer som New York, Washington og Boston og rejse fuldstændigt ubegrænset i et helt år.

PLAY’s CEO, Birgir Jónsson glæder sig til at byde den heldige dansker velkommen ombord: 

”Danskernes rejselyst er eksploderet de seneste seks måneder, og jeg er overbevist om, at vores præmie, om at rejse ubegrænset et helt år, vil falde på et utroligt tørt sted. Vi er spændte på at se, hvor personen får lyst til at rejse hen. Verden står åben.”

Bliver man ikke den heldige vinder af PLAY’s gyldne billet, kan man købe sine billetter til konkurrencedygtige priser på www.flyplay.com.

Kontakter

Mediekontakt:

Caroline Cecilie Olesen
PR Manager, Grey Public
Email: caroline.olesen@grey.com
Telefon: 2225 7976

Billeder

Links

Information om Fly PLAY hf

Fly PLAY hfPLAY er et lavprisflyselskab, der fra 2022 flyver fra Island til 25+ destinationer i Europa og Nordamerika. PLAY flyver med nye Airbus A321NEO og A320NEO fly med en enkel og  strømlinet service, der giver rejsende mulighed for at betale mindre og stadig få en god rejseoplevelse. Sikkerheden er det vigtigste for PLAY, men også tidspræcision, enkelhed, glæde, lave priser og omtanke for miljøet er en del af flyselskabets kerneprincipper.

Følg pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Flyselskabet PLAY vækster voldsomt og tilpasser sig lufthavnsudfordringer8.7.2022 11:57:35 CEST | Pressemeddelelse

Det islandske flyselskab, PLAY har netop offentliggjort sin traffikrapport for juni, og tallene viser et flyselskab i kraftig vækst. Flyselskabet transporterede hele 87.932 passagerer i juni, hvilket er en stigning på 55% fra den foregående måned, hvor PLAY transporterede 56.601 passagerer.I juni var belægningen 79,2% sammenlignet med en belægning på 69,6% i maj. Udfordringerne i de europæiske lufthavne påvirker PLAY minimalt PLAY formåede at overholde afgangstiderne for juni i 79,1 % af tilfældene, hvilket overordnet set ikke lever op til PLAY’s egne høje standarder, men betragtes som et acceptabelt niveau af ledelsen, grundet store vanskelige udfordringer i europæiske lufthavne, som både kæmper med personalemangel og gennemgående forsinkelser. Disse udfordringer, som skyldes den hurtigt genopståede lyst til at rejse efter COVID-19, har forårsaget betydelige vanskeligheder og forsinkelser i forsyningskæderne såvel som i de fleste lufthavne, som PLAY opererer til. Som de fleste andre f

PLAY fejrer 1 års fødselsdag med op til 50% på flybilletter til Island og USA24.6.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 24. juni er det præcis et år siden, at det islandske flyselskab, PLAY, inviterede sine passagerer med på den første internationale flyvning. Dette bliver fejret 24.-26. juni med en voldsom rabat på op til 50 % på rejser mellem september til marts. København, 24. juni - Det islandske flyselskab, PLAY har været igennem en voldsom udvikling siden den første flyvning mellem Stansted og Keflavik 24. Juni 2021. Kun fire uger efter lanceringen blev flyselskabet børsnoteret på Nasdaq. To måneder senere ansøgte flyselskabet om amerikansk flyvetilladelse. Siden da er der blevet oprettet 25 nye ruter med en medarbejderstab på næsten 300 personer, som har serviceret mere end 320.000 passagerer de seneste tolv måneder - et tal, der svarer til næsten hele Islands befolkning. PLAY’s strategi om at skabe et billigt transatlantisk alternativ for europæerne, som skal flyve dem via Island til USA er blevet velmodtaget. I maj havde PLAY 56.601 passagerer, hvilket er en stigning på 54% fra den foregåen