Ishøj Kommune

Vild med Allan Steen (og dans)

Del

Peter Vesth besøger Ishøj Kultur Café den 26. september, når han sammen med harmonikaspiller Kristian Rusbjerg er gæstesolist til efterårets senior café.

Peter Vesth (tv) og Kristan Rusbjerg (th)
Peter Vesth (tv) og Kristan Rusbjerg (th)

Foreningen Ældre i Bevægelse er klar til at byde indenfor fra kl. 13.30. Der er kaffe på kanden, wienerbrød på fadene og fadøl i hanerne denne eftermiddag, hvor alle er velkomne og forhåbentlig har kridtet danseskoene. Allan Steen spiller op til dans i en times tid, og efter en kort pause kan du lade dig underholde af Peter Vesth og Kristian Rusbjerg.

Iørefaldende og smukke sange

Sangeren og sangskriveren Peter Vesth har gennem årene leveret talrige store hits som blandt andre ”Veras vinterven”, ”En hel flaske rom” og ”Bare fire linjer”.

Denne eftermiddag har han allieret sig med den formidable harmonikavirtuos Kristan Rusbjerg. Deres show er en blanding af festlige, iørefaldende og smukke sange, herlig musikalsk stand-up, velklingende fingerspilsguitar samt ekvilibristisk harmonikaspil.

Efter denne gæsteoptræden vil Allan Steen igen overtage scenen, og dansegulvet kan fyldes op.

Billetter

Billetter til dette arrangement købes i Ishøj Kultur Café eller på www.ticketmaster.dk/ikc og koster 85 kr. inkl. kaffe og kage.

Medlemmer af Ældre i Bevægelse og KulturCaféens Venner kan opnå rabat ved fremvisning af medlemskort og købe til 70 kr.

Kontakter

Billeder

Peter Vesth (tv) og Kristan Rusbjerg (th)
Peter Vesth (tv) og Kristan Rusbjerg (th)
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum