Vil du være mere om fremtidens fødevareudfordringer? Kom med til CiFOOD-konferencen
I starten af året trak CiFOOD mellem 300 og 400 deltagere fra hele verden til digital konference om fremtidens fødevarer - og i begyndelsen af det nye år står Center for Innovativ Fødevareforskning klar til at gentage succesen.
Konferencen finder sted fra den 31. januar til den 2. februar. De første to dage foregår digitalt, mens der på konferencens sidste dag vil være mulighed for at besøge CiFOOD på Institut for Fødevarers nye faciliteter i Agro Food Park i Skejby og få en snak med forskerne.
Igen i år er konferencen åben for alle interesserede og helt gratis - bortset fra den frivillige middag på konferencens sidste dag. Målet er, at tiltrække både forskere, studerende, virksomheder og andre fødevareentusiater - både fra Danmark og resten af verden.
- De enorme samfundsmæssige udfordringer, som fødevareindustrien står over for, skal løses gennem tværfagligt samarbejde mellem forskere og industri - og det er idéen bag CiFOOD. Med konferencen vil vi præsentere de nyeste resultater, projekter og teknologier - med en målsætning om at få forskningen ud at leve, fortæller professor Milena Corredig, der er centerleder.
Konferencen består af fire sessioner: omstilling til bæredygtige proteinkilder, mad- og emballagespild, dyrkning af fødevarer, klimaforandringer og livsstilssygdomme
Hver session byder på keynote-præsentationer efterfulgt af en række korte flashpræsentationer. Dette suppleres med diskussioner og digitale poster-præsentationer.
Information om Aarhus Universitet Technical Sciences
Besøg CiFOOD-konferencens hjemmeside her
Tilmeld dig CiFOOD-konferencen på denne hjemmeside
Du kan også besøge konferencens LinkedIn-side
Konferencen foregår på engelsk
Yderligere information
Kontakt
Norbert Raak
Conference chair
Institut for Fødevarer
norbert@food.au.dk - +4522119167
Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences
Digitale tvillinger skal gøre fremstillingsindustrien mere robust over for uforudsete begivenheder27.3.2024 09:15:13 CET | Pressemeddelelse
Force majeure, ufred, blokerede handelsruter, pandemier. Uforudsete nedbrud i den globale forsyningskæde som følge af pludselige hændelser gør fremstillingsindustrien sårbar. Det skal et nyt internationalt forskningsprojekt nu forsøge at tackle.
Danske spildevandsanlæg leder masser af medicinrester ud i naturen: Nu er løsningen der25.3.2024 06:30:00 CET | Pressemeddelelse
Forskere fra Aarhus Universitet har demonstreret, at det er muligt at fjerne mere end 95 procent af de aktive stoffer fra medicinresterne i spildevandet, inden det ledes ud i naturen. I dag fjerner vi kun omkring 20 procent.
Østgrønlændere har store mængder miljøgifte i kroppen: Får giften ind gennem maden19.3.2024 14:26:32 CET | Pressemeddelelse
Især de østgrønlændere, der spiser isbjørn, sæl og hval, har forhøjede niveauer af giftstoffer i blodet, viser ny forskning.
Hvad er værdien af arealbaserede naturindsatser?19.3.2024 12:55:58 CET | Pressemeddelelse
Dansk Naturindikator 2.0 skal give svaret i et nyt forskningsprojekt til gavn for lodsejere, virksomheder og kommuner.
Forskere slår alarm: Hvert år dør alt for mange marsvin i fiskernes garn7.3.2024 07:34:11 CET | Pressemeddelelse
For at holde den nuværende bestand af marsvin i de indre danske farvande stabil, må kun 24 marsvin dø i fiskernes net om året. Som det er nu, dør over 900 årligt.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum