Halsnæs Kommune - Erhverv

Vil du være leverandør til Halsnæs Kommune?

Del
- Så kom til dialogmøde om udbud og opgaver onsdag 22. februar 2023 kl. 14.00

Vil du være leverandør til Halsnæs Kommune?
- Så kom til vores dialogmøde med erhvervet onsdag den 22. februar 2023 kl 14.00

Hvert år har Halsnæs Kommune en række større og mindre udbud og opgaver, som private leverandører kan byde ind på. Vi vil gerne samarbejde med lokale virksomheder og indbyder her til en dialog om, hvordan man bliver leverandør til kommunen.

Vi fortæller også om hvilke udbud og opgaver kommunen har i budgettet for 2023, og hvilke formelle krav vi stiller til virksomheder, der ønsker at blive leverandør til kommunen.

Mødet er åbent for alle virksomheder, og det er gratis at deltage.

Der bliver lejlighed for at møde medarbejdere fra de relevante afdelinger i kommunen og stille spørgsmål til kommunens opgaver.

TIlmelding her: Møde for erhvervet om kommunens indkøb og udbud | Halsnæs Kommune Erhvervsservice (nemtilmeld.dk)

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Halsnæs Kommune - Erhverv

Halsnæs Kommune - Erhverv
Halsnæs Kommune - Erhverv
Rådhuspladsen 1
3330 Frederiksværk

http://www.halsnaes.dk

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Nu sættes analysen af handelslivet i gang13.2.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Halsnæs Kommune har sat gang i en detailhandelsanalyse, som skal give kommunen og butikkerne et solidt grundlag for den fortsatte udvikling af handelslivet i kommunen og en forestående revision af kommuneplanen. Analysen gennemføres af det rådgivende firma Cowi, som i uge 8 til 9 vil indsamle data om detailhandelen i hele Halsnæs Kommune. Alle kommunens butikker vil blive besøgt af medarbejdere fra Cowi, som bl.a. vil indhente omsætningstal og registrere forretningernes størrelser. De indsamlede data er et vigtigt grundlag for analysen. Halsnæs Kommune fik sidst udarbejdet en detailhandelsanalyse i 2009 af konsulentvirksomheden ICP i forbindelse med kommuneplanrevisionen 2009. Detailhandelsanalysen skal nu vise, hvordan det er gået kommunens detailhandel siden da. Fakta om kommuneplanen: Kommuneplanen fastlægger rammerne for den fysiske planlægning i kommunen. Den udlægger muligheden for anvendelsen og udvikling af kommunens arealer og andre fysiske forhold i kommunen, for eksempel bol

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum