ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix | Copenhagen

”Vikings”-stjerne ombord på dansk fartmonster

Del

Den danske skuespiller Alex Høgh Andersen, der spiller med i den amerikanske TV-serie Vikings, var torsdag ombord i den danske SailGP-båd, under opvarmningen til weekendens ROCKWOOL Sail Grand Prix i Aarhusbugten.

Den danske SailGP-båd, som har Holger Danske på sejlet, gjorde den ellers frygtindgydende Ivar Benløs fra den populære Vikings-serie en smule benovet, og den danske skuespiller var da også temmelig imponeret over båden og dens besætning.

”Det er helt vildt, hvad den her båd kan, mens den bare brager afsted med 100 kilometer i timen. Jeg var ærligt talt lidt nervøs inden sejladsen, men hele holdet er bare så imødekommende, hjælpsomme og piv professionelle, så jeg havde simpelthen den fedeste tur,” siger Alex Høgh-Andersen og tilføjer om de store F50-katamaraner:

”Det må uden tvivl være det vildeste maskineri, jeg har haft fornøjelse af at opleve.”

Forud for sejladsen havde Alex Høgh Andersen været igennem en sikkerhedstræning, hvor en sikkerhedsdykker tog Vikingsstjernen under kærlig behandling og underviste i forholdsregler ved en kæntring eller lignende.

Den danske kaptajn, Nicolai Sehested, nød at have Alex Høgh Andersen med ombord.

”Det er altid sjovt at vise de her både frem, men det er klart, at det er ekstra sjovt, når det er en fyr, man selv har set spille en frygtindgydende viking, der skal en tur ombord i Holger Danske. Jeg tror, vi gav ham en oplevelse, han vil huske,” siger Nicolai Sehested.

ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix bliver sejlet i Aarhus d. 20 og 21. august og kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY. Der kan købes billetter påTicketmaster.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix | Copenhagen

ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix | Copenhagen
ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix | CopenhagenOM ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix i Aarhus

Aarhus er vært for den fjerde event i det SailGPs anden sæson. Grand Prix-arrangementet markerer ligaens første besøg i Skandinavien plus den første mulighed for styrmand Nicolai Sehested og Danmarks SailGP-hold præsenteret af ROCKWOOL for at sejle i danske farvande efter indvielsen af holdet i slutningen af 2019. Sejladserne finder sted ved Aarhus Ø, byens nye pulserende havnekvarter med sejlads i den omkringliggende bugt.

OM SAILGP

SailGP er kapsejlads på en helt ny måde. SailGP er et årligt, globalt sportsmesterskab med højteknologiske F50 katamaraner og ærefrygtindgydende præstationer fra atleter i verdensklasse. De tilskuervenlige, kystnære Grand Prix’er sejles i nogle af verdens mest ikoniske havne, hvor rivaliserende landshold kæmper mod hinanden og med naturens kræfter i identiske avancerede F50-katamaraner, der er konstrueret til intens kapsejlads med hastigheder, der når op på mere end 50 knob (næsten 100 km/t). Hele sæsonen kulminerer med et $1 million vinder-tager-alt matchrace. SailGP blev grundlagt i 2018 og har hovedkontor i London og New York.
Læs mere på SailGP.com.

Følg pressemeddelelser fra ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix | Copenhagen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix | Copenhagen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum