TEKNIQ Installationsbranchen

Vigtigt at finanslov holder fast i boligjobordningen

Del

Med fredagens aftale om en ny finanslov gøres boligjobordningen permanent. Det glæder brancheorganisationen TEKNIQ.

Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ.
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ.

Boligjobordningen og håndværkerfradraget overlever. Det var et af resultaterne, da regeringen fredag aften præsenterende den nye finanslovsaftale, som man har indgået i samarbejde med Dansk Folkeparti.

”Det er meget glædeligt, at man på denne måde styrker det økonomiske incitament, der er så vigtigt, når de danske boligejere skal investere i at forbedre deres hjem ved fortsat at have håndværksydelser med som en del af ordningen,” siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Installationsbranchen.

”Vi kan jo se, at netop økonomien spiller en afgørende rolle for danskernes lyst til eksempelvis at energirenovere, og derfor er det glædeligt, at man fra politisk side viser vilje til at bakke op om dette. Der er ikke mindst positivt, at ordningen nu gøres permanent, således at boligejerne kender de økonomiske rammer, når de overvejer, om det er tid til at gøre de grønne drømme til virkelighed – selvom vi kunne have ønsket, at der også blev givet fradrag til materialer og ikke kun til arbejdsløn,” siger han.

Hos TEKNIQ glæder man sig desuden over, at finansloven rummer en kvalitetspulje på 170 millioner kroner til at styrke erhvervsuddannelserne.

”Vi har brug for at trække flere unge til disse uddannelser. De senere år har erhvervsskolerne oplevet en lang række nedskæringer, og vi kan håbe, at finansloven bliver første skridt til at vende denne udvikling,” siger Niels Jørgen Hansen.

”Og så er det positivt, at man fjerner beskatningen af fri telefon, som er et nødvendigt redskab for rigtig mange medarbejdere – ikke mindst i installationsbranchen,” siger Niels Jørgen Hansen.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ, mobil 40 74 43 60.

Billeder

Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ.
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ.
Download

Information om TEKNIQ Installationsbranchen

TEKNIQ Installationsbranchen
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ repræsenterer 2.800 tekniske installationsvirksomheder. Installationsbranchen beskæftiger 44.000 medarbejdere og har en årlig omsætning på 47 milliarder kroner. Medlemsvirksomhederne beskæftiger sig med tekniske installationer, primært inden for det autoriserede område.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Installationsbranchen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Installationsbranchen

Slip boligjobordningen ud af spændetrøjen15.1.2019 13:59:56Pressemeddelelse

Det giver god mening, når skatteministeren inviterer S og DF til at deltage i overvejelser om den fremtidig udformning af boligjobordningen. Det siger brancheorganisationen TEKNIQ. Her opfordrer man til, at politikerne benytter lejligheden til at kigge nærmere på både form og indhold, hvis ordningen for alvor skal styrke den grønne omstilling og samtidig fungere som et effektivt middel i kampen mod det sorte arbejde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum