ISS Danmark

Vigtig milepæl: 1200 medarbejdere fra flere statslige styrelser får nye madoplevelser

Del

Servicekoncernen ISS har åbnet en ny kantine i Carsten Niebuhrs gade i København, hvor Banedanmark, Vejdirektoratet, Energistyrelsen, Bygningsstyrelsen og andre statslige institutioner har deres daglige gang

Åbningen markerer en vigtig milepæl i ISS’ partnerskab med Bygningsstyrelsen.

”Det er fantastisk, at vi endelig er i gang her på Carsten Niebuhrs gade. Det er en vigtig milepæl, da vi nu er i drift og leverer services på tværs af alle 31 statslige institutioner, som er en del af den første etape under Statens Facility Management.” siger Maja Hesselholt, Business Unit Director i ISS, og fortsætter:

”Samtidig glæder vi os enormt til at byde de ca. 1200 spisende gæster velkommen i kantinen, hvor de vil blive mødt af et nyt koncept med portionsanrettede måltider i tråd med Fødevarestyrelsens nye kostråd. Her vil de få gastronomiske madoplevelser med lokale råvarer og vegetariske valgmuligheder med særligt fokus på at nedbringe madspild og forbruget af kød.”

Kantinen i Carsten Niebuhrs gade er en del af ISS’ aftale med Bygningsstyrelsen, som gik i luften i efteråret 2019 og løber frem til 2026.

Den eksisterende kantineaftale er først netop afsluttet, og derfor kan ISS nu endelig levere til samtlige 31 statslige institutioner, der er med i første udrulning af kontrakten, hvor ISS leverer serviceydelser til i alt 20.000 ansatte, herunder kantine, rengøring, intern service, udendørsarealer, sikkerhed, vedligehold og affaldssortering.

Forventningen er, at første etape af Statens Facility Management vil betyde en samlet besparelse i størrelsesordenen 300 millioner kroner i løbet af syv år.

Kontakter

Billeder

Information om ISS Danmark

 

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum