DI - Dansk Industri

Vibeke Svendsen, Vojens, kæmper for de små virksomheder

Del

Medejer og adm. direktør Vibeke Svendsen, Envotherm i Vojens, spiller en hovedrolle, når Dansk Industri sammen med 400 virksomhedsledere fra hele landet, politikere og eksperter på mandag den 29. januar holder SMV-konference for landets små- og mellemstore virksomheder i Kolding.

Vibeke Svendsen er leder af godt 15 medarbejdere i sin virksomhed, som fremstiller vandrensningsanlæg til såvel store internationale som små industrivirksomheder. Men hun har også en stor opgave med at kæmpe for de små virksomheders sag som formand for Dansk Industris udvalg for små og mellemstore virksomheder – og i den rolle er hun på scenen i IBC Innovationsfabrikken i Kolding for at tale til forsamlingen.

På scenen er også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, som overrækker DI’s Initiativpris, samt blandt andre erhvervsminister Brian Mikkelsen og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen.

- De små og mellemstore virksomheder med under 100 ansatte udgør langt hovedparten af virksomheder i Danmark. Mange er primært kendte i lokalområdet, selvom de indgår i globale værdikæder - men de er i høj grad med til at skabe lokale arbejdspladser og aktivitet overalt i landet. Derfor er det uhyre vigtigt, at de ikke bliver glemt, når der bliver talt om lovgivning og andre vilkår for danske virksomheder, siger Vibeke Svendsen.

Vibeke Svendsen er godt klædt på til rollen som talsmand for de små og mellemstore virksomheder i Danmark. Hun har selv som iværksætter og ejerleder prøvet op- og nedture. Finanskrisen for snart 10 år siden ramte Envotherm hårdt, da kunderne stoppede for investeringer. I dag er virksomheden ovenpå igen og har fyldte ordrebøger.

- Når vi samler 400 ledere fra de små og mellemstore virksomheder til vores konference i Kolding, så ser jeg det som et stærkt tegn på, at virksomhederne er optagede af at sikre, at de også fremadrettet er konkurrencedygtige. De er klar til at styrke deres forretning i de kommende år, som fortsat vil byde på nye forandringer og nye muligheder.

-I min egen virksomhed, Envotherm i Vojens, har vi bl.a. stort fokus på nye markeder, siger Vibeke Svendsen.

SMV-konferencen starter mandag morgen kl. 8.30, hvor de mange gæster ankommer og varer til sidst på eftermiddagen.

Konferencen får også besøg af seks medlemmer af regeringens Disruptionråd, som deltager i en debat om digitalisering og fremtidens arbejdsmarked.

Læs mere, og se hele programmet her

NB! Fotos af Vibeke Svendsen til fri afbenyttelsen er vedhæftet. Fotograf: Hans Søndergaard.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos pressekoordinator Bo Hjuler, DI, tlf. 2328 4912.

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Stor messe hjælper internationale medarbejdere med at finde bolig12.11.2018 07:00pressemeddelelse

Danske virksomheder kan ikke undvære udenlandske talenter, og stadig flere internationale højtuddannede tager springet og flytter til Danmark. Men de har problemer med at finde et sted at bo – i hvert fald et, som de kan betale. Derfor inviterer Dansk Industri og International House nye internationale borgere til messen Housing Fair, der hvert år er et stort tilløbsstykke for internationale talenter. Housing Fair finder sted d. 14. november 2018.

Er blockchain klar til erhvervslivet?9.11.2018 13:12Presseinvitation

Det nye internet er det blevet kaldt. Blockchain er sidste ny skrig i den teknologiske udvikling, som ventes at få stor betydning for samfundet og for erhvervslivet. Blockchain kan blandt andet bruges til at forhindre kopiering og forfalskninger. Blockchain er mere end hype. Men er teknologien klar til brug i erhvervslivet – og er erhvervslivet klar? Det er nogle af de spørgsmål, som DI Digital og Nordic Blockchain Association fokuserer på nu.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum