DI Silkeborg

Vi skal have endnu flere dygtige medarbejdere til Silkeborg

Del

Hvad gør virksomhederne for at få fat på de rigtige medarbejdere? Hvordan skaber virksomhederne en attraktiv arbejdsplads? Og hvordan opbygger virksomhederne et nytænkende arbejdsmiljø, som kan tiltrække dygtige medarbejdere?

Det stiller vi skarpt på til dette års Erhvervstræf i DI Silkeborg.

Pressen inviteres til:
DI Silkeborgs Erhvervstræf 2018
Tirsdag den 29. maj 2018, kl. 16.00-19.00
Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg

Dygtige medarbejder er uundværlige for virksomhederne. Hver dag møder over 6.000 medarbejdere ind på private virksomheder i Silkeborg. Ledere og medarbejdere arbejder sammen for at levere den højeste kvalitet – og vinde den næste ordre.

Men mange af vores virksomheder har problemer med at finde de dygtige medarbejdere, de har behov for – sidste år måtte mere end hver tredje danske virksomhed, som søgte nye medarbejdere, opgive at besætte de ledige stillinger.

Direktør Michael Vembye fra SPX Flow Technology Danmark A/S fortæller om, hvordan de tiltrækker og fastholder medarbejdere ved at lave den på alle måder bedste arbejdsplads.

Det handler også om at tiltrække nye indbyggere til området og om at sikre, at de, der allerede bor her, har de rette kompetencer. Men hvordan gør vi det? Professor Johs. Nørregaard Frandsen UDU vil gøre os klogere på, hvordan vi brander Silkeborg som et attraktivt område.

Se programmet

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger og for tilmelding kontakt venligst chefkonsulent Hanne Merete Lassen, haml@di.dk, +45 5136 3166 eller pressekoordinator Jonas Forup Stubkjær, jofs@di.dk, +45 2830 1544.

Billeder

Information om DI Silkeborg

DI Silkeborg
DI SilkeborgFor yderligere information om DI Silkeborg:

Chefkonsulent Hanne Merete Lassen
Mail: haml@di.dk
Tlf. 3377 3868
Mobil: 5136 3166

Adm. koordinator Vinnie Røslau
Mail: vir@di.dk
Tlf. 3377 3675

Følg pressemeddelelser fra DI Silkeborg

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Silkeborg

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum