OK

Vi passer på hinanden

Del

Det er vigtigt for energiselskabet OK at have god kontakt til kunderne – især i den her tid, hvor kommunikationen kun foregår over telefonen. Samtidig er det vigtigt at tage fælles ansvar for at komme COVID19 til livs. Derfor har OK i kampen mod Corona-virus sat Sundhedsstyrelsens anbefalingsmærkater omkring hygiejne op på samtlige Truck Diesel stationer.

OK er naturligvis opmærksomme på situationen omkring Corona-virus og i særdeleshed på Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Derfor er de normale fysiske kundemøder flyttet til telefonmøder. Det er vigtigt for markedschef Henrik Dehn, at kundernes kontaktpersoner hos OK er tilgængelige og gerne vil hjælpe med alle de relevante spørgsmål, kunderne må have i denne ekstraordinære situation.

”Vi har selvfølgelig været nødt til at ændre vores rutiner og sidder isoleret på hjemmekontorer. Derfor har det stor værdi for os at holde kontakt med vores kunder over telefonen og følge med i, hvordan hele den her situation påvirker dem og deres forretning,” siger Henrik Dehn.

Husk nu de gode råd – også når der tankes
Både på OK Truck Diesel stationerne og de almindelige OK tankstationer har man sat ind med tiltag. Der er sat anbefalingsmærkater fra Sundhedsstyrelsen op på stationerne omkring hygiejne i forbindelse med corona-virus. OK opfordrer blandt andet kunderne til at anvende håndsprit og handsker, når man tanker. Der bliver også gjort hyppigere rent på stationerne.

”Når man tanker, kan man jo ikke undgå at komme i berøring med indtastningspanelet og påfyldningspistolerne. Derfor vil vi gerne opfordre vores kunder til at tage Sundhedsstyrelsens anbefalinger til sig også, når de tanker,” siger Henrik Dehn, markedschef på transportområdet hos OK.

Han fortæller, at det ikke er muligt at sætte håndsprit frem på stationerne, da det formentlig forsvinder hurtigt, men han mener, at det også må være en fast del af inventaret hos chaufførerne. OK ønsker blot at støtte op om Sundhedsstyrelsens anbefalinger ved at gøre opmærksomme på god hygiejne, så man husker det i alle situationer.

Forsyningerne slipper ikke op
Henrik Dehn forsikrer, at der ingen forsyningsproblemer er – hverken på OK’s Truck Diesel stationer eller de almindelige stationer eller i forhold til leverancer til kundernes egne tanke.

”Der er brændstof nok, og vi passer godt på vores egne chauffører,” siger Henrik Dehn.

”Vi har taget vores forholdsregler i forhold til vores chauffører og isolerede dem tidligt i forløbet. Dels er de kun to om hver bil, dels mødes de ikke i chaufførstuerne, men går direkte i tankbilerne, når de møder ind. På den måde kan vi hurtigt inddæmme smitten, hvis en chauffør skulle blive syg. Så har han reelt set kun været i nærheden af én anden chauffør via brugen af samme tankvogn,” forklarer Henrik Dehn.

Billeder

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, 185 vaskehaller samt 75 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • OK har tre biogasstationer og fire brinttankstationer
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer. 

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum