Vi Elsker ApS

"Vi elsker 90’erne" skifter navn

Del

Den populære festival, der i syv byer i Danmark og tre i Sverige hylder 90’erne og 00’ernes store danske og internationale navne, "Vi elsker 90’erne", skifter navn til "Vi elsker Heroes". Det sker, så festivalen i fremtiden også kan afholde festivalen internationalt og for ikke at blive fanget i et dogme skabt af navnet.

Navneskiftet sker i forbindelse med, at festivalen sætter de såkaldte Blind Bird-billetter i salg til sommeren 2023.

»Vi skifter navn til "Vi elsker Heroes", fordi det er essensen af vores festival. Vi vil hylde de musikalske helte fra vores publikums ungdom, og fordi nye generationer, der er født i slutfirserne eller starten af halvfemserne, begynder at finde vores fester interessante, så ønsker vi også at have nogle af heltene fra deres ungdom med, og der bliver vi udfordret af årstallene i vores navn,« siger Riffi Haddaoui, der er stifter af "Vi elsker"-festerne.

Siden "Vi elsker" i 2011 afholdt sin første festival har man haft hundredtusinder af nostalgiske og festglade danskere og svenskere igennem til 90’er og 00’er-fest i Danmark og Sverige. Og det vil man blive ved med.

»Navnet kommer ikke til at ændre på essensen af vores fester. Vi vil stadig hylde det bedste fra 90’erne og 00’erne, men årstallene er ikke det vigtigste. Det handler om festmusikken fra vores publikums ungdom, og vi ønsker ikke at stå i en situation, hvor vi bliver låst fast af årgangene i vores navn,« siger Riffi Haddaoui.

Internationale planer

"Vi elsker"-festerne blev sidste år en del af REKOM, som er nordens største nattelivskoncern med barer og natklubber i Danmark, Norge, Finland og Storbritannien. Og det er også i lyset af REKOMs internationale tilstedeværelse, at navneskiftet skal ses.

»Med REKOM i ryggen har vi foruden en række vanvittigt dygtige og professionelle bartendere også fået adgang til nye markeder, som vi på sigt har planer om at bevæge os ind på. Og der er "Heroes" bare et bedre navn at brande internationalt, så vi ikke kalder os "Vi elsker" et sted, "We Love" et andet sted og noget helt tredje i Finland,« siger Riffi Haddaoui og fortsætter:

»Til at starte med holder vi dog fast i at hedde "Vi elsker Heroes" herhjemme, fordi det efter 11 år er blevet så stor en del af vores identitet.«

Allerede fra fredag d. 30. september er det muligt at sikre sig billetter til "Vi elsker Heroes"-festerne i sommeren 2023 i henholdsvis Rødovre, Aalborg, Næstved, Hillerød, Aarhus, Holstebro og Odense, hvor Riffi Haddaoui garanterer for en fest uden lige.

»Vi har allerede nogle rigtig ikoniske navne linet op, som vi glæder os til at præsentere for vores festglade publikum. Vi kommer i den grad til at leve op til det nye navn, for der er virkelig tale om nogle musikalske helte fra vores publikums ungdom,« siger Riffi Haddaoui.

Billetter til "Vi elsker Heroes" i 2023 kan købes på Billetto fra fredag d. 30. september.

Nøgleord

Kontakter

Riffi Haddaoui / riffi@vielsker.dk

Links

Information om Vi Elsker ApS

Vi Elsker ApS
Rødovre Parkvej 130, 2. Sal
2610 Rødovre

http://Rødovre Parkvej 130, 2. Sal

Følg pressemeddelelser fra Vi Elsker ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vi Elsker ApS

Bomfunk MC’s gendannet til Vi Elsker 90’erne og 10 andre nye navne til plakaten1.3.2022 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

I tillæg til de allerede 14 annoncerede navne til dette års Vi Elsker 90’erne-line-up kan Vi Elsker 90’erne i dag løfte sløret for yderligere 11 artister, hvor særligt gendannelsen af Bomfunk MC’s til dette års tour er spektakulær. Derudover bliver Alice Deejay, 5ive, Cartoons, Blümchen, Darren Bailie of the Guru Josh Project, Sukkerchok samt pladeaktuelle Chief 1, der sammen med Snap!, Dr. Alban og Haddaway spiller et særligt HEROES SET, en del af den turnerende festkaravane.