Vi Elsker ApS

VI ELSKER 90’EN præsenterer endnu 7 artister til plakaten

Del

SÅ SKAL VI ALLE KRAMME IGEN Efter den sensationelle nyhed om tilføjelsen af Blues til dette års Vi Elsker 90’erne-line-up kan vi i dag afsløre navnene på yderligere syv særlige artister, der til sommer vil få publikum til at bryde ud i ekstatisk dans over hele landet.

Æblerne plukker ikke sig selv, men publikum vil til den kommende sommers Vi Elsker 90’erne-tour ikke få problemer med at finde motivationen for det, når en række af de største navne indenfor danse-genren sætter stikket i og skruer op for bassen.

Alle de nye artister har været med til at sætte dagsordener i 90’erne og 00’erne og for publikum er der både dem, der tidligere har været med på touren, men der er også debutanter og en særlig DJ-konstellation.

Derfor er det med stor glæde, at vi kan annoncere, at Maxi Jazz (fra Faithless), DJ Encore, DJ SASH! vs. JAY FROG (Ex Scooter Member), Solid Base, Robin S., Crystal Waters og Janice Robinson (fra Livin’ Joy)

MAXI JAZZ (FAITHLESS) 

En pionér indenfor dance music. Maxi Jazz, der var forsanger i det banebrydende britiske elektroniske band Faithless, optræder nu også som DJ og kan byde på kæmpehits som ’Insomnia, ’God is a DJ’, Salva Mea og ”We Come 1”, hvor den Vi Elsker-tour-debuterende elektroniske stjerne ikke bare vender plader, men griber mikrofonen.

DJ ENCORE

Det bliver et brag af en fest, når DJ Encore for første gang skal spille til Vi Elsker-festivalerne i 2022. DJ Encore er ligesom Blue én af de kunstnere, der kommer til at tage Vi Elsker-festivalen ind i 00’erne, som fakkelbærer for at videreføre 90’ernes stolte dance music-tradition. DJ Encore stod bag megahittet ”I See Right Through To You”, der var soundtrack til Big Brother i en tid, hvor reality-Tv var nyt.

DJ SASH! VS. DJ FROG (EX SCOOTER MEMBER) The Ultimate DJ Show Back To Back

DJ SASH! er én af veteranerne på Vi Elsker-touren og er elsket af publikum for at sætte ild til festen med sine hits bl.a. ”Ecuador”, ”Encore Une Fois”. I 2022 kommer DJ SASH! til at dele scenen med en DJ-ven i form af Jay Frog, der i 2002-2006 var en del af Scooter som producent, komponist, DJ og keyboardspiller. De to tyske hardhittere spiller ”The Ultimate Back II Back DJ Show”.

SOLID BASE

Det bliver med fuldt smadder når Solid Base debuterer på Vi Elsker-scenen! Det svensk/norske eurodance band bestående af Isabelle Heitman and Tomas Nordin og havde stor succes med hits som bl.a. ”Mirror Mirror”, ”You Never Know” og ”Let It All Be Sunshine".

Robin S

Robin S’s lagde med sit smashhit og ægte dance klassiker ”Show Me Love” dansegulve ned i 90’erne, og opnåede i 1993 at blive udnævnt til bedste dance kunstner ved Billboard Awards, og 'Show Me Love' modtog prisen for bedste dance single. Robin S har ved tidligere lejligheder optrådt på Vi Elsker-scenerne og bliver et festligt gensyn når hun sætter foden på dansk grund igen.

 

CRYSTAL WATERS 

Crystal Waters er en amerikansk house og dance sanger, som er bedst kendt for hits som "Gypsy Woman", "100% Pure Love" og "Destination Calabria" med Alex Gaudino. I sin 30-årige karriere har hun listet 20 sange på Billboard Dance Club Chart, hvor tolv sange nåede nummer et.

JANICE ROBINSON (LIVING' JOY)

 Janice Robinson er en amerikansk sanger, oprindeligt kendt som medlem af 1990'ernes italienske Eurodance-gruppe Living' Joy, før hun tog hul på en solokarriere i 1999. Living Joy er kendt for hits som "Dreamer" og "Don't Stop Movin'", hvor førstnævnte var et kæmpe internationalt nummer 1 hit i Storbritannien og top-10 i mange andre europæiske lande.

Billetsalget til alle syv shows er startet og foregår via Ticketmaster (direkte link til billetsalg).

 

FAKTA:

Tourplan:

 • 21. maj: Rødovre
 • 4. juni: Aalborg
 • 13. august: Næstved og Hillerød
 • 20. august: Aarhus og Holstebro
 • 27. august: Odense

Om de enkelte shows:

 • Antal artister og DJ’s (ca.): 25
 • Tilskuertal: 7.000-18.000

Allerede offentliggjorte kunstnere:

 • Blue
 • Coolio
 • East 17
 • Toybox
 • Pulsedriver
 • Dario G
 • Paradisio

 

Kontaktinformation: Riffi Haddaoui +45 50 50 10 10

Web: www.vielsker.dk

Facebook: www.facebook.com/vielsker

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Vi Elsker ApS

Vi Elsker ApS
Rødovre Parkvej 130, 2. Sal
2610 Rødovre

http://Rødovre Parkvej 130, 2. Sal

Følg pressemeddelelser fra Vi Elsker ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vi Elsker ApS

Bomfunk MC’s gendannet til Vi Elsker 90’erne og 10 andre nye navne til plakaten1.3.2022 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

I tillæg til de allerede 14 annoncerede navne til dette års Vi Elsker 90’erne-line-up kan Vi Elsker 90’erne i dag løfte sløret for yderligere 11 artister, hvor særligt gendannelsen af Bomfunk MC’s til dette års tour er spektakulær. Derudover bliver Alice Deejay, 5ive, Cartoons, Blümchen, Darren Bailie of the Guru Josh Project, Sukkerchok samt pladeaktuelle Chief 1, der sammen med Snap!, Dr. Alban og Haddaway spiller et særligt HEROES SET, en del af den turnerende festkaravane.

Early Bird-salg begynder på fredag30.11.2021 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

Vi Elsker 90’erne har signet Coolio til næste års tour Oplev også East 17, Dario G, Toy-Box, Pulsedriver og Paradisio blandt næste års kunstnere. Hillerød bliver en del af 90’er-familien og Aarhus er tilbage i 90’erne-folden Bedst som vi gik og troede, at 10-års jubilæums-showet i år var det vildeste nogensinde, er Vi Elsker 90’erne klar med et endnu større og vildere 2022. De første seks navne bliver offentliggjort i dag. Samtidig udvider festivalen med endnu en by, nemlig Hillerød, der næste år bliver en del af Vi Elsker-familien. Aarhus vender tilbage på touren, og i Næstved skal vi igen feste i Rådmandshaven. ”Det betyder vildt meget for os, at vi igen kommer til Aarhus. Vores gæster har efterspurgt Aarhus rigtig mange gange i år, så det er en kæmpe glæde, at det er faldet på plads,” siger stifter af Vi Elsker 90’erne, Riffi Haddaoui. Den seneste tid har Vi Elsker-teamet arbejdet hårdt på at få de første kontrakter i hus. ”En af de artister, som vi havde booket i 2020, da alle konc