Bauer Media

Vi drømmer om en god jul

Del

Det bliver ikke jul før der er julemusik på Radio Soft. Og julen er vigtig for rigtig mange i år, da vi alle drømmer om lidt normalitet her under corona-epidemien. Fra fredag den 6. november kan du komme i den rette julestemning, når Radio Soft tager hul på julehyggen med julemusik døgnet rundt. Som den eneste landsdækkende radiostation herhjemme.

Jingle Bells, Driving Home for Christmas og Last Christmas er bare nogle af de julesange, som for mange er lyden af god julestemning, og sådan bliver det også, når du tænder op for Radio Soft fra fredag den 6. november klokken 8.00, hvor julemusikken non-stop er tilbage.

”Vi er inde i en underlig tid, med corona-nedlukninger, fester der bliver aflyst på grund af forsamlingsforbud og hjemmearbejdspladser. Vi vil bare gerne have noget normalitet tilbage i vores liv. Og det er derfor julen har ekstra meget betydning for os i år”, lyder det fra Radio Softs programchef, Lars Johansson.

Radio Soft har gennem det sidste årti spillet non-stop julemusik i julen og det er noget som alle juleglade radiolyttere glæder sig til.

Radio Softs antal af lyttere er rekordhøjt, når vi rammer julemånederne. Sidste år lyttede mere end en million med om ugen på den populære radiostation.

Den første julesang, som vi vil komme til at høre på Radio Soft fredag den 6. november klokken 08.00 vil blive fundet på Facebook blandt Radio Softs lyttere. Men hvilken sang det er, det vil vi ikke afsløre her.

Julemusikken døgnet rundt vil vare til og med 2. juledag.

Rigtig glædelig jul.

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte Radio Softs Programchef, Lars Johansson på tlf. 21 21 64 40

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte Radio Softs Programchef, Lars Johansson på tlf. 21 21 64 40

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

Radio Soft ejes af Bauer Media, som også står bag radiostationerne NOVA, The Voice, Radio 100, myROCK og Pop FM, samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum