Haderslev Kommune

Vi cykler til arbejde

Del

Sæt et stærkt hold - og klar den daglige motion i fællesskab med dine kollegaer, når vi i maj inviterer jer med til Vi cykler til arbejde.

Parkér bilen og vær med. Vi cykler til arbejde handler om at bruge cyklen som led i transporten til og fra arbejde. Du er på hold med dine kollegaer, og det gælder om at cykle så mange dage som muligt i maj. Dit hold får point, uanset om I cykler langt, kort, hurtigt eller langsomt - bare I cykler.

Udvalget for Sundhed og Forebyggelse betaler deltagergebyr for alle deltagende arbejdspladser i Haderslev Kommune.

Når "Vi cykler til arbejde 2016" ruller henover landet, er der mange gode grunde til at cykle med. Du sparer penge på benzin og billetter, du sparer miljøet for CO2, du bliver mindre syg og du forbrænder flere kalorier.

Sådan gør du:

Du kan lave et cykelhold på din arbejdsplads. Jeres hold skal bestå af minimum 4 og maksimalt 16 deltagere.

Hvis du vil tilmelde et hold:Gå ind på www.VCTA.dk og angiv arbejdsplads og antal deltagere og angiv følgende EAN-nr. ved betaling: 579 800 522 5577

Du kan tilmelde hold og ekstra deltagere helt frem til kampagnestart den 1. maj, men gør det gerne senest 18. april, så er I sikre på at få materialerne til tiden.Kontaktinformation:

Projektkoordinator, Dorte Evald, doev@haderslev.dk

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum