Haderslev Kommune

Vi cykler til arbejde

Del

Få luft, lys og nye sunde vaner – tag cyklen til arbejde og bliv en del af fællesskabet.

Vi cykler til arbejde løber i hele maj måned, hvor det gælder om at cykle til arbejde så mange dage som muligt. Haderslev Kommune betaler deltagergebyret, så der er ingen undskyldninger. Find jernhesten frem, hop på sadlen og cykel til arbejde. Der er lækre præmier på højkant og hver cykeldag tæller med som et lod i præmiepuljen. Se de lækre præmier på www.vcta.dk/Praemier

Danmarks sjoveste kollegakampagne

Måske cykler du allerede til arbejde hverdag - måske har du aldrig gjort det før. Men i maj måned er der ekstra god grund til at springe på jernhesten. I 2016 var der 65.690 deltagere - skal du være en del fællesskabet i 2017? Meld dig til Vi cykler til arbejdewww.vcta.dk/tilmelding og bliv en del af et cykelhold, hvor du og dine kollegaer kan hjælpe hinanden, heppe på hinanden, fejre hinanden – og følge med i, hvordan jeres cykelhold klarer sig i forhold til andre hold og virksomheder. Er du en af de 38 % af alle bilpendlere, som drømmer om at cykle mere? Så bliv holdkaptajn og saml et hold på 4-16 kollegaer.

Skal dit cykelhold være med til at slå sidste års tilbagelagte kilometer? Så smut ind og få jer tilmeldt og puds jernhesten klar til foråret. I 2016 cyklede de 6.587 hold tilsammen 10.927.383 km, hvilket svarer til, at holdene har tilbagelagt afstanden mellem Jorden og Månen hele 28 gange.

Vedhæftede foto er taget af fotograf: Marie Hald

Nøgleord

Kontakter

Dorte Evald
Koordinator, Sundhed og Forebyggelse
74 34 03 06

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum