Region Sjælland

Vi bygger for livet 2021

Del

Åbent hus på Sjællands Universitetshospital den 5. september. Tilmelding nødvendig, hvis du vil med på rundvisningerne.

Søndag den 5. september 2021 afholder Projekt Sjællands universitetshospital i Køge arrangementet Åbent hospital som et led i kampagnen Vi bygger for livet. Kampagnen er en del af Danske Regioners landsdækkende kampagne, hvor der i år deltager syv sygehusbyggerier.

- Vi glæder os til at vise vores flotte byggeri frem. Vi har fire kørende byggepladser og tre bygninger, der allerede er taget i brug, så det er glædeligt i år at kunne åbne portene til flere byggepladser siger projektdirektør Helle Gaub.

I Køge kan du komme på en rundtur i nederste etage af senge- og behandlingsbygningen, der netop har nået sin fulde højde på ni etager. Det vil være også være muligt at se den nye energicentral, der kan forsyne hele hospitalet med nødstrøm, og varemodtagelsen, hvorfra varer i fremtiden vil blive leveret til hele hospitalet med robotter.

Også i andre bygninger, vil der være medarbejdere klar til at fortælle om de mange aktiviteter frem mod første større ibrugtagning i 2022. Hospitalet står færdigt i 2025.

Vær opmærksom på, at nogle aktiviteter kræver tilmelding.

Aktiviteter på byggepladsen Projekt Sjællands Universitetshospital 5. september kl. 10-13:

 1. Senge- og behandlingsbygning
  I den kommende senge- og behandlingsbygning åbner vi dørene for rundvisning Du kommer forbi undersøgelsesrum og ambulatorier. Tilmelding er nødvendig.
 2. Varemodtagelsen
  I varemodtagelsen, hvorfra varer i fremtiden vil blive leveret til hele hospitalet med robotter vil der være rundvisning. Tilmelding er nødvendig.
 3. Nødstrømsanlæg
  Energicentralen består af et køleanlæg og nødstrømsanlæg. Det vil være muligt at få et kik ind til nødstrømsanlægget og høre nærmere om anlægget, der stod færdigt i foråret
 4. Kølecentralen
  Frederiksberg Forsyning åbner dørene til kølecentralen, der vil være rundvisning hver 30 min. Her er der endvidere mulighed for at få en kop kaffe og et stykke kage. Tilmelding er nødvendig.
 5. Ved Energicentral, Laboratoriehus og Senge- og behandlingsbygning vil der være opsat infopunkter, hvor man kan læse nærmere om de enkelte byggerier.
 6. Forflytningsrobot til de tunge løft
  Det vil være muligt at få en demonstration af forflytningsrobotten Roberta, der er resultatet af et innovationssamarbejde mellem PTR Robotics og Projekt Sjællands Universitetshospital

Parkering på hospitalets område, husk at sætte P-skiven

Tilmelding
Du kan forhåndstilmelde dig til de tre rundvisninger i senge-og behandlingsbygning, varemodtagelse og kølecentral via mail til Ldalu@regionsjaelland.dk. Oplys hvilke rundvisninger du gerne vil deltage i, samt om der et bestemt tidsrum, hvor du kan deltage i disse. Så skal vi forsøge at imødekomme ønskerne så godt som muligt. Du kan også tilmelde dig på selve dagen. Der vil dog være begrænset kapacitet.

Kontakter

Helle Gaub, projektdirektør, 24 96 97 34

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

Psykiatrien Region Sjælland lancerer nyt tilbud om pårørende-til-pårørende-samtaler2.9.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvis man er pårørende til et menneske, der er eller har været i behandling i Psykiatrien Region Sjælland, kan man som noget nyt få sparring og inspiration via en åben linje direkte til andre med erfaring som pårørende. Det nye tilbud er søsat med midler fra Regionsrådet. Målet er at styrke pårørende, så de både kan passe på sig selv og støtte deres nære i processen med at komme sig fra psykisk sygdom.

Budgetaftale på plads i Region Sjælland2.9.2021 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Region Sjællands budget på 21 milliarder kroner i 2022 er nu på plads med en aftale blandt alle partierne i Regionsrådet. Budgetaftalen sikrer blandt andet en styrket indsats på kræftområdet, et løft af de medicinske afdelinger på sygehusene samt bedre behandling af patienter med blodpropper. Partierne bag budgetaftalen sætter også penge af til den grønne omstilling i Region Sjælland, ligesom borgerne kan se frem til en ny ekspresbus mellem Næstved og Slagelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum