Danske Spil A/S

Vestjyde vandt 7 millioner i Lotto: ”Jeg er ikke så bekymret længere - hvis vaskemaskinen ryger, så tror vi nok, at opsparingen kan holde til det”

Del

En uventet stor gevinst i Lotto kan være med til at gøre hverdagen lidt lettere – og med syv millioner kroner på kontoen er der flere ting, en mand fra Varde Kommune ikke længere behøver bekymre sig om.

Goddag til et nyt liv som millionær med en ny bil og et nyt hus - og farvel til alle de små og irriterende bekymringer i hverdagen.

Sådan kan en ældre mand fra Varde Kommune gå og sige til sig selv og sin ægtefælle, efter at han for nyligt var den heldige vinder af syv millioner kroner i Lotto.

Som noget af det første i den nye tilværelse som millionær har den ældre mand opgraderet den lille familiebil til en større og smartere udgave.

”Det er en, du næsten ikke behøver at køre. Du kan bare trykke på nogle knapper, så kører den nærmest selv,” fortæller han glad.

Han fortæller også, at parret nu kigger på et nyt hus og at Lotto gevinsten i det hele taget har været med til at rydde de fleste af hverdagens små bekymringer af vejen.

”Jeg er ikke så bekymret længere. Jeg behøver ikke at tænke så meget over tingene. For hvis der kommer nogle uforudsete udgifter, så har vi lige til det. Hvis vaskemaskinen ryger, så tror vi nok at opsparingen kan holde til det,” siger han med et lille smil.

Vil stadig kigge på priserne
Derudover regner manden nu ikke med, at der skal ske store omvæltninger i hans liv som følge af milliongevinsten - altså selvfølgelig udover, at han allerede har købt en klog bil og ser på nyt hus.

Det kan nemlig være svært at slippe af med gamle og indgroede vaner.

For eksempel vil han fortsat køre langt for at finde de billigste priser på de daglige indkøb. Han vil ikke nøjes med at handle ind i et supermarked, der ligger tættere på hjemmeadressen.

”Nej, det ville da være tåbeligt. Det ligger nok lidt dybt i en det med at kigge på priserne og handle billigt ind. Der er jo ingen grund til at være ødsle. Vi er sparsommelige mennesker,” siger han om sig selv og sin ægtefælle.

Om Lotto

  • Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.
  • Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker
  • Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum