Varde Kommune

Vestegnen mod Vestkysten i Varde

Del

Det bliver Davids kamp mod Goliath, når Varde IF’s kvinder på store bededag den 12. maj klokken 15:00 tager imod Brøndby IF i pokalfinalen. Pokalfinalen afvikles i Varde.

POKALFINALE

For første gang nogensinde står Varde IF’s fodbolddamer i pokalfinalen, og opgaven bliver ikke nem, da modstanderen fra Brøndby IF er det mest dominerende hold i nyere tid med ti mesterskaber og ni pokaltitler siden 2003.

Varde kvalificerede sig til pokalfinalen med samlet 6-2 over Sundby, og pokalfinalen må anses som en af de største enkeltstående sportsbegivenheder i byens historie. Kampen transmitteres live på DR3, som stiller med fuldt produktionshold.

Uden for stadion vil der være flagallé, og pauseunderholdningen består af den lokale teaterforening 7-kanten, som giver et par smagsprøver fra denne sæsons Varde Sommerspil, som er Danmarks største inden for amatørteater.

FAKTA

  • Pokalfinalen spilles på store bededag fredag den 12. maj 15:00 på Sydbank Stadion, Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde.
  • Varde IF slog Sundby BK med samlet 6-2 i semifinalen (1-1, 5-1), mens Brøndby IF besejrede de forsvarende mestre og pokalvindere fra Fortuna Hjørring med samlet 4-1 (1-1, 3-0).
  • Brøndby IF spiller i 3F Kvindeligaen, som klubben har vundet 10 gange siden 2003. Ingen klubber har vundet flere mesterskaber.
  • Ved seneste landsholdssamling havde Brøndby IF 8 spillere med.
  • Varde IF spiller i 3F Kvalifikationsrækken og har aldrig vundet en titel på højeste plan. Klubben har to spillere på U19-landsholdet i form af hurtigløberen Frida Petersen og 3F Kvalifikationsrækkens topscorer, Solveig Andersen.
  • Til kampen vil der være forskellige aktiviteter arrangeret af DBU og Varde IF. Blandt andet vil den lokale faldskærmsklub stå for en opvisning.
  • Der er gratis entré til kampen.

PRESSEKONTAKT

Lars Bo Jensen
Sponsoransvarlig, Varde IF
22 10 82 34
lbjensen66@gmail.com

Peter Grummesgaard Lindegren
Kommunikationsmedarbejder, Varde Kommune
21 42 04 71
peli@varde.dk

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- Det sydvestlige Jylland.
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- Visionen ”Vi i Naturen”.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum