EniigEniig

Verdo køber gadelys af Eniig

Del

Eniig sælger sine aktiviteter inden for gadelys til Verdo, som med købet fordobler sine gadelys-forretninger og bliver en af landets største aktører.

Verdo bliver med købet af Eniigs gadelys-forretning en af landets største aktører på området
Verdo bliver med købet af Eniigs gadelys-forretning en af landets største aktører på området

Energikoncernerne Eniig og Verdo er blevet enige om en overdragelse af aktiviteter inden for gadelys. Aftalen omfatter drift og vedligehold af ca. 100.000 gadelysenheder i flere jyske kommuner samt ejerskabet af gadelysanlægget i Herning.  

Eniig har igennem en række måneder søgt efter en køber til sin gadelysforretning, mens Verdo har været på udkig efter at konsolidere forretningsområdet. Derfor er aftalen et plus for begge energikoncerner.

“I Eniig er vi glade for at have fundet den rette køber til vores gadelys. Vi tog i foråret en strategisk beslutning om at fokusere intensivt på forretningsområderne elforsyning, fiberbredbånd og vedvarende energi. Samtidig vurderede vi, at vores gadelysforretning ikke havde den fornødne størrelse til at kunne bidrage til koncernens indtjening på et tilstrækkeligt højt niveau. Aftalen med Verdo betyder, at gadelysforretningen er fremtidssikret, og at vores medarbejdere er i gode hænder,” udtaler administrerende direktør Martin Romvig fra Eniig.

“Det er en rigtig god aftale for Verdo. Vi har stor erfaring med at drifte og vedligeholde gadelys, og med overtagelsen af Eniigs aktiviteter får vi det bedste fra to verdener – mere erfaring og flere enheder. Dermed sigter vi efter at blive landets mest kompetente gadelysforretning,” siger administrerende direktør i Verdo, Kim Frimer.

Fordobler aktiviteter
Verdo drifter og vedligeholder i dag ca. 100.000 gadelysenheder, og med overtagelsen af Eniigs gadelys fordobler energikoncernen sine aktiviteter.

“Gadelys er et forretningsområde, vi gerne vil vækste på. Nu får vi en endnu stærkere platform til at vise, at kunderne får god service og effektive løsninger hos Verdo. Vi ser meget frem til samarbejdet med vores nye kunder,” siger divisionsdirektør med ansvar for teknisk infrastruktur i Verdo, Morten Birch.

Aftalen bliver nu sendt til behandling hos konkurrencestyrelsen, og parterne forventer, at aftalen træder i kraft ved årsskiftet.

Om Eniig
Eniig-koncernen beskæftiger sig med energi og digital kommunikation. Eniig er ejet af ca. 385.000 nord- og midtjyske andelshavere, og forretningsområderne dækker el- og varmeforsyning, fiberbredbånd, el- og gassalg, energibesparelser og vedvarende energi.

Om Verdo
Verdo er en energikoncern med hovedsæde i Randers og kontorer i Nordeuropa, Mellemøsten og USA. Kerneaktiviteter er grøn energiproduktion, handel med brændsler, teknisk infrastruktur, og effektiv forsyning. Verdo ‘s teknikforretning består af 150 medarbejdere, som løser entrepriser og opgaver inden for tekniske installationer, belysning og teknisk infrastruktur over hele landet.

For yderligere information
Nils Gottlieb Johansen, presseansvarlig hos Verdo, tlf. 4174 4271
Henrik Højlund, presseansvarlig hos Eniig, tlf. 4178 0817

Kontakter

Billeder

Verdo bliver med købet af Eniigs gadelys-forretning en af landets største aktører på området
Verdo bliver med købet af Eniigs gadelys-forretning en af landets største aktører på området
Download

Information om Eniig

Eniig
Eniig
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

70151560https://eniig.dk/

Eniig er en af Danmarks største andelsejede energi- og telekoncerner med ca. 400.000 andelshavere og et forsyningsområde, der dækker store dele af Midt- og Nordjylland. Med afsæt i vores værdier – vi er åbne, ordentlige og ambitiøse – arbejder vores 1.100 medarbejdere for bæredygtige og enkle løsninger til alle på områderne el- og varmeforsyning, fiberbredbånd, el- og gassalg, energibesparelser og vedvarende energi.

Følg pressemeddelelser fra Eniig

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Eniig

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum