Det Kongelige Teater

Verdensstjerner på Det Kgl. Teater

Del

Det er med stolthed, at Det Kgl. Teater igen kan præsentere verdensstjernen og multitalentet Nikolaj Znaider til koncert på Gl. Scene. Han er en af verdens mest eftertragtede violinister, og optræder tillige som dirigent med nogle af de bedste orkestre, der kan opdrives.

Vanen tro inviterer Nikolaj Znaider en international samarbejdspartner med til Det Kgl. Teater. Valget er denne gang faldet på den anmelderroste amerikansk-lettiske pianist, Robert Kulek, der tidligere har begejstret publikum på Gl. Scene.

Sammen vil de bringe publikum igennem værker af Beethoven, Brahms og Schumann.

Koncerten med Nikolaj Znaider og Robert Kulek foregår den 20. nov. kl.15 på Gl. Scene.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum