Aalborg Kongres & Kultur Center

Verdensstjernen Mariah Carey afslører europæiske datoer for Caution World Tour

Del

Eneste koncert i Danmark er i Aalborg Kongres & Kultur Center tirsdag den 4. juni. Billetsalget begynder fredag 8. februar kl. 10

Den internationale sangerinde og sangskriverlegende, Mariah Carey, har i dag offentliggjort, at hun bringer sin kommende Caution World Tour til Europa, hvor hun indtager den pretigefyldte Royal Albert Hall med 3 koncertaftener i træk. Herefter gør hun stop i Paris, Hamborg, Aalborg, Barcelona, Bordeaux og Amsterdam. Offentliggørelsen kommer som opfølgning på udgivelsen af hendes anmelderroste 15. studiealbum, Caution.

Honey B. Fly er det officielle Mariah Carey fan community. Legacy-medlemmer af Honey B. Fly vil være de første til at modtage adgang til billetsalget, som for dem begynder tirsdag 5. februar kl. 10. Fans kan allerede købe et Honey B. Fly Live Pass i dag, hvilket giver dem adgang til det eksklusive Mariah Carey billetsalg, mulighed for at modtage nyhedsbreve fra Mariahcarey.com, særlige tilbud, konkurrencer og et gratis medlemskab til Honey B. Fly – det officielle fanc ommunity. Fans som allerede er registreret, behøver blot at opgradere deres konto med et Honey B. Fly Live Pass på mariahcarey.com.

Det officielle billetsalg begynder fredag 8. februar kl. 10 på akkc.dk, ticketmaster.dk og livenation.dk og i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor tlf. 99355566.

Om Mariah Carey

Mariah Carey er den bedst sælgende kvindelige artist i verden med mere end 200 mio. solgte albums og 18 Billboard Hot 100 nr. 1 singler (17 selvskrevne sange), hvilket er mere end nogen anden soloartist i historien.

Mariah er sangerinde, sangskriver og producer, og hun er blevet belønnet med flere Grammy Awards, et utal af American Music Awards, Billboard’s ”Årtiets artist” pris, World Music Award for at være årtusindets bedst sælgende kvindelige sangerinde, og BMI’s Icon Award for hendes enestående succes som sangskriver.

Mariah Carey er så sandelig en skabelon på en moderne popstjerne. Hendes stemme har en rækkevidde på fem oktaver, hun er en unik sangskriver og har derudover også et unikt talent til at producere. Mariahs løbende indflydelse på musikindustrien efterlader også uforglemmelige aftryk på verden.

Hun er også kendt fra filmverdenen, hvor hun blandt andet er kendt for sin rolle i filmen WiseGirls, hvor hun spillede overfor Oscarvinderen Mira Sorvino og Melora Walters.
I 2009 blev Mariah Carey belønnet med The Breakthough Performance Award på Palm Springs Internation Film Festival for hendes anmelderroste rolle i Lee Daniels hitfilm Precious. Mariah var derefter også med i Lee Daniels’ The Butler fra 2013.

Mariah har brugt meget tid og energi på en lang række velgørende sager, som står hendes hjerte nær. Heriblandt Save The Music, Make-A-Wish Foundation, World Hunger Relief og Elton Johns AIDS Foundation. Hun yder også stor støtte til velgørenhed for børn, både nationalt og internationalt. Hun har blandt andet også skabt Camp Mariah i samarbejde med Fresh Air Fund. Camp Mariah giver bybørn en mulighed for at udforske karriereudvikling.

Mariah Carey er repræsenteret af Roc Nation, UTA og Imprint PR.
www.mariahcarey.com

FAKTA om koncerten med Mariah Carey i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC)

AKKC har årligt omkring 120.000 kulturgæster, og huset rummer 3 scener, hvor af Mariah Carey tirsdag den 4. juni naturligvis skal give koncert på den største scene. Udover AKKC’s egne scener arrangeres der også koncerter i koncertarenaen Gigantium samt på de udendørs koncertområder i Skovdalen og Mølleparken.

Koncerten bliver i sammenligning med de andre indendørs koncerter i Europa intim med plads til kun 2.400 siddende publikummer, hvor de andre indendørs koncertsteder i Dublin, London, Paris, Hamborg, Bordeaux og Amsterdam har kapacitet fra 5.267 og helt op til 17.000 publikummer. Mariah Carey indleder sin Europaturné i 3Arena i Dublin 22. maj.

Eneste stop i Danmark er Aalborg, når Mariah Carey giver koncert 4. juni. Aalborg Kongres & Kultur Center har valgt, at koncerten placeres i huset på den store scene med plads til 2.400 fremfor koncertarenaen Gigantium med plads til 8.000 publikummer, som ofte bruges som spillested til de store internationale bands og navne.

- Det er jo helt vildt, at Aalborg inden for nogle ganske få dage kan præsentere så store internationale navne som Mariah Carey på vores store scene og Maroon5 i Mølleparken. Vi er overmåde stolte af at kunne præsentere Mariah Carey, som er et af verdens største popikoner og en skøn, skøn diva. Vi er helt sikre på, at den intime koncert for kun 2400 publikummer, bliver en enestående oplevelse for de, som får billetter. Det bliver en anderledes koncert, og vi glæder os over, at vi er eneste sted i Danmark, man kan få denne oplevelse, siger Nicolaj Holm, adm. direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

  • Billetter til koncerten kan købes fra fredag den 8. februar kl. 10 i Aalborg Kongres & Kultur Center tlf. 9935 5566 samt på akkc.dk eller via ticketmaster.dk
  • Billetpriser: A: 670 kr./ B: 570 kr. / C: 470 kr. / D: 370 kr. + gebyr.
  • Der vil også være mulighed for at købe tre forskellige pakker, såkaldte ”Enhanced Experiences”: Front Row pakke 3.048 kr. Front 5 Row pakke 2.227 kr. og Hot Ticket pakke 1.367 kr.

Kontakter

Billeder

Information om Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

+45 99 35 55 55http://www.akkc.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Nordjysk erhvervsleder og Løvens Hule-investor modtager Forårsprisen 20205.3.2020 13:41:00 CETPressemeddelelse

På baggrund af sin store betydning for dansk iværksætteri har den 43-årige erhvervsleder Jacob Risgaard fra Frederikshavn, hvis egen succesfulde virksomhed Coolshop holder til i Nørresundby, i den grad bidraget til at fremme kendskabet til Nordjylland. Derfor kan Jacob Risgaard nu se frem til at modtage Forårsprisen 2020, som uddeles af Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i forbindelse med åbningen af dette års forårsmesse fredag 27. marts.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum