Haderslev Kommune

Verdensmester indvier orienteringsspor i Sydbyen

Del

Der er godt nyt til orienteringsløbere og andre skattejægere i Haderslev Kommune. Onsdag den 25. november kl 10 indvier eleverne fra Sdr. Otting Skole nemlig et nyt orienteringsspor i Sydbyen. Det gør de sammen med den tredobbelte verdensmester i orienteringsløb, Maja Alm.

Ruten er tilrettelagt af orienteringsklubben OK-HTF, som har fremstillet et kort med 40 poster i naturen i og omkring Sydbyen. Man starter ved Sdr. Otting Skole (Kløvermarken) og går herefter på opdagelse i området. Ruten er forsynet med faste poster, som kan findes ved hjælp at kortet, der findes i forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med - også skoleelever.

Orienteringssporet i Sydbyen er en del det landsdækkende "Find vej i..."-koncept, som forenkler og fornyer orienteringsløb, som vi kender det. Bag konceptet står Dansk Orienterings-Forbund støttet af Nordea-fonden, Naturstyrelsen, Friluftsrådet, Dansk Idrætsforbund og Haderslev i bevægelse.

Formanden for Udvalget for Sundhed og Forebyggelse er begejstret for konceptet:

"I Udvalget for Sundhed og Forebyggelse glæder vi os over, at kommunens borgere med orienteringssporet i Sydbyen får endnu en gratis mulighed for at være fysisk aktive. Det glæder os særligt, at dette koncept til fulde udnytter de muligheder, den smukke natur i Haderslev Kommune giver", siger udvalgsformand Preben Holmberg.

Ruten i Sydbyen indvies onsdag den 25. november kl. 10 med åbningstale af formand for Udvalget for Sundhed og Forebyggelse. og med deltagelse af eleverne på Sdr. Otting Skole. Alle er velkomne.Kontaktinformation:

Sundhed og Forebyggelse, Dorte Evald, doev@haderslev.dk, tlf. 74 34 03 06Orienteringsklubben OK-HTF, Jørn Andersen, tlf. 22 84 86 62

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum