Haderslev Kommune

Verdensmål: Kommuner og region mødes med OECD

Del

Det er FN’s Verdensmål, der er på dagsordnen, når Haderslev Kommune sammen med Region Syddanmark og OECD afholder seminar i Sundhedscenter Haderslev. Det sker den 26. oktober 2018 kl. 10-14.

Seminaret er et led i et større OECD projekt, som Region Syddanmark deltager i sammen med 6-8 regioner og byer i resten af verden. Projektet hedder ”A territorial approach to the SDG's: A role for cities and regions to leave no one behind” og formålet med dette seminar er at få inspiration fra OECD og andre aktører til det videre arbejde samt at give OECD indblik i, hvordan man i Syddanmark arbejder med verdensmålene i kommuner, region, virksomheder og organisationer.

Seminaret foregår i Sundhedscenter Haderslev fra klokken 10-14, og der vil være oplæg fra Haderslev Kommune, Kolding Kommune, Danfoss, Naturmælk, Globale Gymnasier og Chora Connection. Se programmet i vedhæftede fil

Deltagerne bydes velkommen på rådhuset
Inden seminaret starter, byder borgmester H. P. Geil delegationen fra OECD velkommen til Haderslev klokken 8.30 i byrådssalen på Haderslev Rådhus.

Deltagere
Til seminaret deltager repræsentanter fra Haderslev, Kolding, Middelfart og Vejle Kommuner samt Region Syddanmark, OECD, UN Global Compact, Engagement Global and partner of the city of Bonn, Chora Connection, Naturmælk, Danfoss, Globale Gymnasier, Landdistrikternes Fællesråd, Dansk Naturfredningsforening og Udviklingsråd Sønderjylland.

Pressen er velkommen til at dække arrangementet.

Kontakter

Vedhæftede filer

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17Pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum