Lidl Danmark

Verdens mindste Lidl-butik er åbnet i Danmark

Del

Lidl Danmark bygger årligt omkring 10 nye butikker, og nu har dagligvarekæden i Danmark sat uofficiel verdensrekord: Verdens mindste Lidl-butik er netop åbnet i Billund. Med kun 1,5 m2 er butikken den mindste af dagligvarekædens mere end 11.000 butikker verden over.

Den nye Lidl-butik i LEGOLAND er 1,5 m2 stor og er bygget af 30.000 LEGO-klodser. Foto: Lidl PR
Den nye Lidl-butik i LEGOLAND er 1,5 m2 stor og er bygget af 30.000 LEGO-klodser. Foto: Lidl PR

På Mælkevejen i Miniland i Billund er verdens mindste Lidl-butik netop åbnet. Butikken i LEGOLAND breder sig over beskedne 1,5 m2 og stod færdig på under fire måneder fra det første design til den færdige butik stod klar. Dette er klar Danmarksrekord for hurtigst byggede Lidl-butik, fortæller en glad og stolt udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl Danmark, Mads T. Nielsen:

”Vi er stolte over, at det er Danmark, der tager verdensrekorden for den hurtigst byggede Lidl-butik i verden. Det tog kun 3,5 måned fra idé til den færdige butik stod klar, og selvom vi i Lidl Danmark generelt bygger hurtigt, så er det ekstra imponerende, hvad der er bedrevet med butikken i LEGOLAND,” smiler Mads T. Nielsen.

Klart fokus på børnefamilierne

Lidl indgik i foråret et sponsorat af LEGOLAND, der løber frem til 2023, og udover stærke LEGOLAND-fordele i Lidl Plus appen, er den lille butik blevet bygget som en del af Miniland i den danske forlystelsespark i Billund.

”Med en butik på kun 1,5 m2 er dette især en butik for børn, og det passer perfekt ind i Lidl, da vi hver dag arbejder hårdt på at blive såvel børnefamiliernes som alle danskeres førstevalg,” siger Lidl Danmarks indkøbsdirektør Rasmus Pape.

”Der er brugt omkring 30.000 LEGO-klodser på at bygge butikken, og lokationen midt i LEGOLAND er perfekt for os, fordi vi har så stort fokus på børnefamilierne. Når familien står og nyder synet af den flotte minibutik, bliver de mindet om, at de kan lægge vejen forbi en af vores store Lidl-butikker på vejen hjem, hvor de altid kan finde masser af varer, hvor friskhed, kvalitet og pris går op i en højere enhed,” lyder det fra indkøbsdirektøren.

Også i LEGOLAND er de glade for den nye butik og samarbejdet med Lidl:

”Vi er meget glade for at have indgået et nyt partnerskab med Lidl og for at byde Lidl velkommen i Miniland med den flotte butik. Vi er overbeviste om, at det fremtidige samarbejde, som også vil byde på andre spændende tiltag og aktiviteter, kommer til at skabe stor værdi for begge parter. Lidl er en spændende virksomhed i stor udvikling, og derfor er Lidl også en attraktiv samarbejdspartner for LEGOLAND,” siger Anders Bergen, Senior Partnership Manager i LEGOLAND. 

Om Lidl-butikken i LEGOLAND:

  • Designet af Morten Gravgaard mens Poul Kruse har bygget den
  • Består af omkring 30.000 LEGO-klodser
  • Den fylder cirka 1,5 m2
  • Lidl-butikken i LEGOLAND består af en butik, to lastbiler, biler, skur til kundevogne samt glade Lidl-kunder
  • Det tog tre en halv måned at designe og bygge Lidl-butikken i Miniland
  • Er placeret på Mælkevejen i Miniland.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Den nye Lidl-butik i LEGOLAND er 1,5 m2 stor og er bygget af 30.000 LEGO-klodser. Foto: Lidl PR
Den nye Lidl-butik i LEGOLAND er 1,5 m2 stor og er bygget af 30.000 LEGO-klodser. Foto: Lidl PR
Download
Den nye Lidl-butik i LEGOLAND er 1,5 m2 stor og er bygget af 30.000 LEGO-klodser. Foto: Lidl PR
Den nye Lidl-butik i LEGOLAND er 1,5 m2 stor og er bygget af 30.000 LEGO-klodser. Foto: Lidl PR
Download

Information om Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

7635 0000http://www.lidl.dk

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud. Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 134 butikker. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på presse@lidl.dk 

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidls Plastikinitiativ: Stor, landsdækkende konkurrence skal bane vej for en hverdag med mindre plastik17.9.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Som en del af Lidls plastikstrategi, REset Plastic, afholder dagligvarekæden en stor plastikkonkurrence for alle idérige danskere, hvor førstepræmien lyder på 25.000 kroner. ”Lidls Plastikinitiativ – På vej mod en hverdag med mindre plastik” giver alle mulighed for at indsende deres idéer til at mindske plastforbrug. Vinderen findes til et finaleevent i Aarhus i november.

Borgmesteren lagde grundstenen til Lidls nye hovedkontor i hjertet af Aarhus10.9.2021 12:55:04 CEST | Pressemeddelelse

Byggeriet af Lidls danske hovedkvarter på Godsbaneområdet i midten af Aarhus skrider hastigt frem, og fundament er nu på plads. Det markerede borgmester Jacob Bundsgaard (S) og Lidl Danmarks adm. direktør, Jens Stratmann, torsdag d. 9. september ved at nedlægge en grundsten. Samtidig deponeredes en tidskapsel med eksempler på, hvad aarhusianerne satte på middagsbordet i 2021.

Lidl lancerer ny Fairtrade-mærket chokoladebar9.9.2021 09:07:16 CEST | Pressemeddelelse

Dagligvarekæden Lidl har netop lanceret sin egen Fairtrade-mærkede chokoladebar, ’Way to Go!’. Kakaoen er fra bæredygtig dyrkning i Ghana og er Fairtrade-certificeret, som sikrer kakaobonden en fair og stabil pris. Samtidig bidrager Way to Go!-chokoladen også til Fairtrade Premium – et ekstra tillæg til bønderne, som i fællesskab kan bestemme i hvilken retning, de vil udvikle deres produktion og lokalsamfund.

Lidl lancerer efterspurgt kollektion: Hypede Lidl-sneakers lander nu i Danmark – udsolgt på få timer over hele Europa24.8.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Lidls nye fashionkollektion, der består af sneakers, badesandaler, strømper og indkøbsnet, har oplevet kæmpe succes i store europæiske Lidl-lande som Storbritannien, Italien, Tyskland og Belgien. Her har produkterne, der bærer Lidls logo, været så populære, at de er blevet udsolgt på få timer. Den 26. august lander kollektionen i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum