Hiper A/S

Verdens hurtigste internet fundet i Danmark

Del

Udbyder slipper fiberen fri og sætter verdensrekord.

Den årlige opgørelse af internethastigheder i Norden bød på en overraskelse, med en dansk verdensrekord.

Hiper som er Danmarks nye bredbåndsfirma, bragede direkte ind på en førsteplads over internetudbydere med en rekordhastighed tæt på 600 Mbit, som er mere end 4 gange hurtigere end nummer to på listen.

Hele rapporten kan ses her: http://www.speedtest.net/reports/nordic/

”Det er et fantastisk resultat, og vi er stolte og glade over at vi lige nu er verdens hurtigste internetleverandør” siger Stig Myken, som er administrerende direktør i Hiper.

Målingen er ikke baseret på gennemsnit, men tager i stedet udgangspunkt i de hurtigste målinger der er registreret, dog med frasortering af de allerbedste 10% af målingerne.

 ”Vi har satset på at sætte fiberen fri og tilbyde 1.000 Mbit forbindelser, og det er en kæmpe succes” konstaterer Stig Myken, og tilføjer, at når resultatet ikke er helt oppe på 1.000 Mbit, så skyldes det at mange kunder er begrænset af deres egen pc eller kablingen i huset.

Resultatet afslører også, at mere end 10% af Hipers kunder har valgt en fiberløsning. Stig Myken forklarer det med, at ”der er solgt fiberprodukter i Danmark i mere end 10 år, men Hiper er de første der reelt lader kunderne få fuldt udbytte af teknologien”.

Ookla er firmaet bag den populære Speedtest.net som bruges verden over til måling af internethastighed. Ookla har flere data end nogen andre på verdensplan om forbrugernes faktisk oplevede internethastighed, og har derfor opnået referencestatus.

Hiper er stiftet og ledes af Nicolai Lamborg, Stig Myken og Simon Skals, som er erfarne personer fra den danske telebranche, og som brænder for at gøre det bedre og sætte nye standarder for hvad kunderne kan forvente, når det gælder hastighed og pris.

Nøgleord

Kontakter

Stig Myken
Stifter og CEO
smy@hiper.dk
+45 8877 2001

Billeder

Links

Information om Hiper A/S

Hiper A/S
Langebrogade 6J
1411 København K

8877 2000http://www.hiper.dk/