Det Kongelige TeaterDet Kongelige TeaterDet Kongelige Teater

Verdens første professionelle balletkompagni for børn kommer til Holstebro

Del

Holstebro, Vinderup og Ulfborg får i uge 6 besøg af Det Kongelige Teaters yngste balletkompagni, Kompagni B, hvor 1.500 lokale børn og unge skal være med til deres aktiviteter og særlige forestilling.

Kompagni B er verdens første professionelle balletkompagni for børn. Kompagniet består af dansere mellem 13 og 15 år fra Det Kongelige Teaters Balletskole, og laver hvert år aktiviteter og forestillinger til andre børn og unge i hele landet. I uge 6 går turen til Holstebro Kommune, hvor 1.500 børn og unge er inviteret til alt lige fra balletworkshop til dansernes helt egen forestilling.

I dette års forestilling, Kompagni B Live 2018, har Kompagni B taget fat i nogle af de lidt tungere emner, som i højere og højere grad optager én som teenager. Temaer som angst, stress og identitetskrise bliver fortolket gennem klassiske ballettrin og Kompagni B’s egen moderne koreografi. Kompagni B Live 2018 er specielt designet til 7., 8. og 9. klasser og giver eleverne deres måske første møde med ballet.

Derudover afholder Kompagni B workshops for yngre elever, hvor de får lov at prøve ballet på egen krop, samt pop-up forestillinger på udvalgte steder i kommunen.

Se det fulde program for Kompagni B’s besøg i vedhæftede. Pressen er meget velkommen til at deltage i aktiviteterne efter aftale med den presseansvarlige.

Læs mere om Kompagni B her: https://kglteater.dk/om-os/det-kongelige-teaters-balletskole/kompagni-b/

Det Kongelige Teaters Kompagni B’s aktiviteter i Holstebro er muliggjort at Færchfonden, og sker i samarbejde med Holstebro Ungdomsskole, Holstebro Kommune og Balletskolen i Holstebro.

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum