Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Verdens bedste kok hyldes med pandekager på Københavns Rådhus mandag

Del

Den danske kok Kenneth Toft-Hansen har vundet Bocuse d'Or, og dermed sikret Danmark guld ved det uofficielle VM for kokke. Det fejres med rådhuspandekager på mandag den 4. februar klokken 11.00.

”Verdens bedste kok! Kenneth Toft-Hansen har sikret guld til Danmark og vundet den mest prestigefyldte kokke-konkurrence i hele verden med et brag af en menu. Det er fantastisk flot og inspirerende, og jeg glæder mig til at ønske verdensmesteren et kæmpe tillykke på Københavns rådhus”, siger overborgmester Frank Jensen (S), der er vært for arrangementet.

Bocuse d'Or bliver holdt i Lyon i Frankrig. Det betragtes som det uofficielle verdensmesterskab for kokke. Det er anden gang, at Danmark sikrer sig guld ved Bocuse d'Or. Første gang var i 2011.

Kenneth Toft-Hansen vandt med temaet 'Flora Danica', hvor klassiske opslagsværker om danske blomster og planter havde en afgørende rolle. De to retter var: ’Chartreuse’ (en ret tilberedt i en form) med bl.a. østers, muslinger og grøntsager samt kalvekam med bl.a. brisler, enebær, persille og citron.

YDERLIGERE INFORMATION
Sted: Magistratsalen, Københavns Rådhus
Tidspunkt: Pressen møder kl. 10.40 ved hovedindgangen til Københavns Rådhus – husk
pressekort.
Receptionen og tale fra 11.00- ca.11.30

Pressetilmelding påkræves
Pressen bedes tilmelde sig arrangementet.
For tilmelding eller yderligere information: Pressekonsulent på Københavns Rådhus Adam Hvidt, kq8q@okf.kk.dk  +45 2178 5745

Information om Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Rådhus
1599 København V

33 66 33 66https://www.kk.dk

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum