VERDENS BEDSTE BØFFER KOMMER FRA SLAGELSE!

Del

Slagelse firmaet JN Meat kåret til verdens bedste producent af steaks

JN Meats grundlægger og direktør John SASHI Nielsen (tv) med de synlige beviser på hæderen
JN Meats grundlægger og direktør John SASHI Nielsen (tv) med de synlige beviser på hæderen

Ved årets World Steak Challenge i London 4.7-2018 fik JN Meat International fornem anerkendelse som den bedste oksekødsproducent i verden.

Omkring 200 steaks, fra oksekødsproducenter i 22 lande, konkurrerede ved World Steak Challenge om at vinde prædikat som verdens bedste bøffer. En international ekspertjury og forbrugerjury lavede blindtests på hver enkelt bøf – på udseende, duft, farve, smag, saftighed og mørhed.

I konkurrencen deltog der udover EU-lande også traditionelt store producentlande som bl.a USA, Australien, Brasilien og Japan.

John Nielsen, ejer og grundlægger af JN Meat International som vandt med oksekød fra Finland af brandet Freygaard var da også stolt og glad, og sagde efter konkurrencen:

"det er stort for os…rigtigt stort det her. Da jeg grundlagde firmaet i 1980 havde jeg ikke ligefrem i tankerne, at jeg 38 år senere skulle stå her i London og modtage så mange anerkendelser. Som en mellemstor dansk virksomhed er det selvsagt et kæmpe klap på skulderen at få den internationale hæder vi har fået. Prædikatet som værende verdens bedste steak producent vil betyde, at flere døre vil åbnes yderligere for os både nationalt som internationalt. Og ja….at verdens bedste bøffer kommer fra en mindre virksomhed i Slagelse, og ikke fra et megafirma i USA, Argentina eller Australien, vil vække genlyd i hele oksekødsbranchen, og selvfølgelig er jeg meget stolt, og må knibe mig selv lidt i armen for at være sikker på at jeg ikke drømmer. Men anerkendelsen forpligter også og må og vil ikke blive nogen sovepude for JN MEAT. For kun ved fortsat hårdt arbejde og passion kan vi fortsætte med at tilbyde vores kunder verdens bedste oksekød.”

World Steak Challenge beskriver selv begivenheden her på deres hjemmeside www.worldsteakchallenge.com:

JN Meat International takes the title of the World’s Best Steak

On Wednesday 4th July at The Magic Roundabout London, JN Meat International from Denmark was awarded the World’s Best Steak for their grass-fed Ayrshire sirloin.

The winners were announced before an audience of more than 200 invited guests, after an intensive day of judging.
Entries in the fourth annual World Steak Challenge were received from 22 countries, with steaks from 35 different breeds including cross breeds and pure breeds.

For yderligere info kontakt:

JN Meat, International,

Direktør John SASHI Nielsen
+45 40404082 / jn@jnmeat.dk

Billeder

JN Meats grundlægger og direktør John SASHI Nielsen (tv) med de synlige beviser på hæderen
JN Meats grundlægger og direktør John SASHI Nielsen (tv) med de synlige beviser på hæderen
Download
Download

Information om JN Meat ApS

JN Meat ApS
Elmedalsvej 8
4200 Slagelse

http://www.jnmeat.dk

Følg pressemeddelelser fra JN Meat ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra JN Meat ApS