Guldborgsund Kommune

VELKOMSTARRANGEMENT LØRDAG D 3. OKTOBER ER AFLYST

Del

På baggrund af udmeldingen fra regeringen og Sundhedsstyrelsen om at minimere spredning af coronavirus, har vi besluttet, at vi desværre bliver nødt til at aflyse det planlagte velkomstarrangementet den 3. oktober 2020.

FOTO Oplæg ved Martin Lohse ved et tidligere velkomstarrangement på Guldborgsund Rådhus
FOTO Oplæg ved Martin Lohse ved et tidligere velkomstarrangement på Guldborgsund Rådhus

Der vil på nuværende tidspunkt ikke blive fastsat en ny dato for et andet velkomstarrangement.

John Brædder: ”Vi har vurderet efter den seneste melding fra regeringen og sundhedsmyndighederne, at tiden ikke er til at gennemføre et arrangement med så mange forskellige familier, der samles, selv om vi tager alle tænkelige forholdsregler. Vi har naturligvis først og fremmest fokus på vores alles sikkerhed.”

Martin Lohse: ”Vi er meget kede af, at vi ikke kan gennemføre det arrangement, som vi altid glæder os til, nemlig at hilse på kommunens nye borgere, i efteråret. Vi har skrevet til alle tilmeldte og givet dem besked. Samtidigt har vi sikret, at de får udleveret en pose med guldpas til nogle af kommunens kulturinstitutioner og en masse information om kommunen, som de kan afhente gratis i Borgerservice i Nykøbing Falster fra på lørdag og en måned frem”.

Borgerne opfordres også til at bruge Naturlandet.dk, facebookgruppen Vores Guldborgsund og Voresguldborgsund.dk til at følge med i det rige hverdagsliv i Guldborgsund, der heldigvis byder på masser af særegne oplevelser i det fri og i mindre, lokale fællesskaber.

Kontakter

Billeder

FOTO Oplæg ved Martin Lohse ved et tidligere velkomstarrangement på Guldborgsund Rådhus
FOTO Oplæg ved Martin Lohse ved et tidligere velkomstarrangement på Guldborgsund Rådhus
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune er med i stor undersøgelse om borgernes bevægelsesvaner20.10.2020 06:00:00 CESTPressemeddelelse

Syddansk Universitet har sat gang i den hidtil største undersøgelse af danskernes bevægelsesvaner. I Guldborgsund Kommune har cirka 6000 tilfældige borgere over 15 år fornylig modtaget et brev i deres e-boks med en spørgeskemaundersøgelse. Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget Martin Lohse håber, at kommunens borgere vil afsætte tid til at besvare spørgsmålene, fordi det vil give Guldborgsund Kommune en unik mulighed for at få indblik i borgernes motions- og bevægelsesvaner.

Retssag udsat på ubestemt tid: Guldborgsund Kommune og Det Falsterske Digelag indleder forhandlinger16.10.2020 09:54:36 CESTPressemeddelelse

Efter et to timers langt møde er Guldborgsund Kommune og Det Falsterske Digelag blevet enige om at indlede forhandlinger om færdsel på det falsterske dige. Derfor er retssagen, som Det Falsterske Digelag vil rejse mod Miljø- og Fødevareklagenævnet og Guldborgsund Kommune, udsat på ubestemt tid. Nu forhandles der om en løsning til gavn for begge parter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum