Berlingske Media

Velkommen til det nye berlingske.dk

Del

Det nye berlingske.dk: et nyhedssite med 100% fokus på digital kvalitetslæsning

Berlingske relancerer i dag berlingske.dk. Med det har Danmark fået et nyhedssite, som i design, form og indhold konsekvent prioriterer kvalitet for den digitale læser. Og med Berlingskes journalistik samlet på ét site bygget op om avisens fire styrkeområder: nyheder, opinion, business og AOK (kultur, livsstil og storbyliv).

Verden er fuld af digitale nyhedsmedier, der prioriterer støj, overfladiskhed og gult blinkende breaking news-nyheder over det, mange moderne medieforbrugere tørster efter: overblik, kvalitetslæsning og substans. Berlingske vælger nu side: Vi afskaffer breaking news og introducerer i stedet begrebet ”nyhedsvarsel”, når noget vigtigt er under udvikling i Danmark eller verden. For selvfølgelig vil berlingske.dk stadig være opdateret med de seneste og mest relevante nyheder for læserne.

Men samtidig sikrer vi med det nye berlingske.dk, at det er betalende abonnenters ønske om at læse og blive klogere, som er omdrejningspunkt i alt, Berlingske gør digitalt:

·       Det nye berlingske.dk sætter den digitale brugeroplevelse først. Alt understøtter kvalitetslæsning: forsiden, de daglige prioriteringer hen over døgnet og designet af de enkelte artikler. I stedet for at jage hurtige klik ønsker Berlingske at appellere til folk, som vil betale for kvalitet.

·       Der bliver prioriteret i annoncevisningerne, så journalistikken får plads. Kvalitet er nøgleordet, også når det gælder annoncer. Samspillet mellem annoncer og journalistik på det nye berlingske.dk er mere brugervenligt end på noget andet nyhedssite i Danmark.

·       Samtidig giver vi med det nye site Berlingske Business en langt stærkere platform for at nå Berlingskes mange erhvervsinteresserede læsere. Business.dk og berlingske.dk integreres i ét site, og for erhvervslæserne er det en fordel: Nu finder man alt fra Berlingske ét sted. Business-stoffet vil være lige så stærkt og have mindst samme omfang som hidtil. Business er helt afgørende for Berlingskes læsere, og det vil præge det nye berlingske.dk markant.

  • Samtidig vil alle Berlingske-abonnenter få aktiekurser i realtid leveret til både professionelle og private investorer.

Berlingske er Danmarks store, borgerlige avis med rødder i den hovedstad, hvor magten, pengene, væksten og kulturen samler sig og udgår fra. Vi ved, at vi har læsere, der interesserer sig for samfundet, for en levende og klog debat, for erhvervslivet – og som dyrker kulturen og det gode liv. Alt det findes fremover samlet på ét nyhedssite med kvalitetsjournalistik: berlingske.dk.

For yderligere oplysninger kontakt:

Tom Jensen, ansvarshavende chefredaktør, tlf. 23 32 27 29

Nøgleord

Links

Information om Berlingske Media

Berlingske Media
Berlingske Media
Pilestræde 34
1147 København K

3375 7575http://www.berlingskemedia.dk/

Følg pressemeddelelser fra Berlingske Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Berlingske Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum