Aabenraa Kommune

Velkendt ansigt bliver Hærvejsskolens nye skoleleder

Del

Pernille Bøtker Reschat overtager stafetten som ny skoleleder på Hærvejsskolen i Rødekro, efter hun siden 1. maj har været konstitueret skoleleder.

Hærvejsskolens elever, forældre og ansatte kommer efter sommerferien til at sige goddag til en ny skoleleder. Det bliver dog en person, de kan genkende. Det er nemlig viceskoleleder, nuværende konstitueret skoleleder, Pernille Bøtker Reschat, som får posten.

- Jeg er meget glad for, at jeg har fået jobbet. Jeg ved nemlig, at det er god skole, jeg kommer til at stå i spidsen for, siger 59-årige Pernille Bøtker Reschat, der har arbejdet på skolen i 19 år, og fortsætter:

- Jeg kender skolen ud og ind, så jeg vil fortsat fokusere på fællesskabet og den høje faglighed. Det er en robust skole med gode elever og forældre, der gerne vil samarbejde – og nogle fagligt dygtige medarbejdere. Samtidig ser jeg frem til at kunne sætte mit præg på den spændende tid, skolen går ind, når den nuværende byggeproces er færdig i det nye år, og vi alle kommer ind i nye og forbedrede rammer.

Aabenraa Kommunes skolechef, Lars Borst Hansen, er meget glad for, at Pernille Bøtker Reschat får stillingen som ny skoleleder på Hærvejsskolen.

- Alle omkring skolen kender Pernille og ved, hvad hun står for. Derfor er jeg også tryg ved at give hende ansvaret, fordi hun er den rette til at fylde ud rollen som ny skoleleder, siger Lars Borst Hansen.

Kontakter

Skolechef, Lars Borst Hansen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: labh@aabenraa.dk

Ny skoleleder Hærvejsskolen, Pernille Bøtker Retschat, tlf.: 74 66 22 66; e-mail: pbr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

A. P. Møller Fonden donerer 9,4 millioner til folkeskolen i Aabenraa Kommune28.11.2019 10:00:00 CETPressemeddelelse

A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal giver 9,4 millioner til Aabenraa Kommunes initiativ ”Universitetsskolen – Dannende undervisning og læring i et fagdidaktisk perspektiv”. Initiativet understøtter kommunens ønsker om at give børnene en mere dannende, undersøgende og eksperimenterende tilgang til deres undervisning og fremtid. Det er især kommunens digitaliseringsstrategi ”IT og digitalisering i folkeskolen”, der vil blive omdrejningspunktet for at skabe en innovativ undervisning. Sammen med UC SYD´s læreruddannelse og forskningsafdeling vil kommunen give både lærere, vejledere og skoleledere et kompetenceløft og sikre, at læreruddannelsen kommer endnu tættere på skolens virkelighed.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum