Vejdirektoratet

Vejdirektoratet lægger ny asfalt på Fynske Motorvej ved Nørre Aaby

Del

Fra torsdag den 25. august og cirka 8-10 dage frem skifter Vejdirektoratet asfalten ved Nørre Aaby på Fynske Motorvej. Asfaltarbejdet bliver udført i aften- og nattetimerne.

Asfaltarbejde på Fynske Motorvej i aften- og nattetimerne. Arkivfoto: Vejdirektoratet
Asfaltarbejde på Fynske Motorvej i aften- og nattetimerne. Arkivfoto: Vejdirektoratet

Snart kører asfaltmaskinerne igen på Fynske Motorvej, og denne gang bliver den varme asfalt udlagt på en cirka to kilometer lang strækning ved Nørre Aaby i begge kørselsretninger.

Det er sidste etape asfaltarbejde på udvidelsesstrækningen på Vestfyn, der bliver gennemført i år, og når asfaltarbejdet er udført, åbner motorvejen i alle seks spor med 130 km/t i begge retninger på strækningen mellem Ejby (frakørsel 56) og Nørre Aaby (frakørsel 57). I dag er der kun åbnet for 130 km/t i vestgående retning.


Sådan foregår arbejdet

Først bliver den gamle belægning fræset af, så man kan reparere den underliggende belægning. Herefter vil der blive udlagt en ny og mere klimavenlig asfalt og påført nye vejstriber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.


Information til trafikanterne

Asfaltarbejdet foregår i aften- og nattetimerne i tidsrummet mellem kl. 19.00 og 06.00, og hastigheden bliver sat ned til 80 km/t i hele arbejdsperioden.

Tilslutningsanlæg Nørre Aaby <57> vil være spærret nogle aftener og nætter, hvor trafikanter henvises til andre rampeanlæg.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon:

Tlf:20 61 26 64

Billeder

Asfaltarbejde på Fynske Motorvej i aften- og nattetimerne. Arkivfoto: Vejdirektoratet
Asfaltarbejde på Fynske Motorvej i aften- og nattetimerne. Arkivfoto: Vejdirektoratet
Download

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Presseinvitation: Kom med til første spadestik på el-ladepark på Fyn27.9.2022 11:25:00 CEST | Presseinvitation

Torsdag den 29. september tager transportminister Trine Bramsen første spadestik på en ny el-ladepark med lynladere på rasteplads Lillebælt Syd ved Nørre Aaby på Fyn, som Vejdirektoratet nu går i gang med at anlægge. El-ladeparken er den første af en række nye el-ladeparker med lynladere, der skal gøre det nemmere og hurtigere for el-bilister at lade bilen op, når de er på farten.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum