Vejdirektoratet

Vejarbejde giver forlænget rejsetid mellem Horsens og Tørring

Del

Tre uger med aften- og natarbejde på rute 30 Vestvejen i Østjylland betyder, at der er trafikanter på strækningen mellem Horsens og Tørring, som i den kommende tid må tage en omvej.

Arbejdet med at lægge ny asfalt får betydning for aftentrafikken. Arkivfoto: Vejdirektoratet.
Arbejdet med at lægge ny asfalt får betydning for aftentrafikken. Arkivfoto: Vejdirektoratet.

Tilstrækkeligt mange biler har kørt frem og tilbage mellem Horsens og Tørring til, at asfalten nu er blevet så nedslidt, at det er tid til at udskifte den.

Derfor vil der fra søndag den 29. maj og tre uger frem blive udført aften- og natarbejde på rute 30 Vestvejen i tidsrummet fra kl. 18.00 til kl. 06.00.

For hurtigst muligt at komme i mål med arbejdet vil strækningen blive spærret i begge retninger, mens arbejdet står på. Til gengæld vil vejen være åben for normal trafik i dagtimerne.

Sådan foregår arbejdet

Først bliver den gamle belægning affræset, så man kan reparere den underliggende belægning. Derefter bliver der udlagt en ny og mere klimavenlig slidbane og påført nye vejstriber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Information til trafikanterne

Følgende gælder kun trafikanter, der kører i tidsrummet mellem kl. 18.00 og 06.00.

  • Fra Horsens til Tørring: Her skal trafikanter tage E45 til rampe 59 Hornstrup, hvor trafikken via Viborg Hovedvej vil blive ledt til rampeanlæg 2 Grejs på Midtjyske Motorvej og derfra mod nord til rampeanlæg 4 Ølholm ved Tørring.
  • Fra Tørring til Horsens: Her skal trafikanter via rute 13 køre til rampeanlæg 4 Ølholm på Midtjyske Motorvej og derfra til rampeanlæg 2 Grejs, hvor trafikken vil blive ledt videre via Viborg Hovedvej til rampeanlæg 59 Hornstrup på E45 og derfra mod nord til rampeanlæg 57 Horsens Syd.

Rampeanlæggene på rute 30 ved Korning og Uldum vil også være spærret i begge retninger, mens der bliver udført arbejde på strækningen. Der vil være skilte om omkørslen for de trafikanter, der normalt benytter disse rampeanlæg.

Arbejdet betyder, at der er risiko for kødannelser, og at trafikanter især om aftenen og natten vil opleve forlænget rejsetid.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som eventet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Nøgleord

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon:

Tlf:20 61 26 64

Billeder

Arbejdet med at lægge ny asfalt får betydning for aftentrafikken. Arkivfoto: Vejdirektoratet.
Arbejdet med at lægge ny asfalt får betydning for aftentrafikken. Arkivfoto: Vejdirektoratet.
Download

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum