Aabenraa Kommune

Varnæs Skoles nye skoleleder bliver 37-årige aabenraaer

Del

Morten Gaardsvig Buchard, nuværende afdelingsleder på Fjordskolen, bliver fra 1. december ny skoleleder på Varnæs Skole.

37-årige Morten Gaardsvig Buchard er ny skoleleder på Varnæs Skole.
37-årige Morten Gaardsvig Buchard er ny skoleleder på Varnæs Skole.

- Jeg vidste, at det var den vej, jeg ville gå, da muligheden bød sig. For Varnæs Skole har fået skabt et godt ry som et godt sted at være, og jeg vil gerne være med til at udvikle skolen sammen med både elever, forældre og ansatte.

Sådan lyder det fra Morten Gaardsvig Buchard, der 1. december bliver Varnæs Skoles nye skoleleder.

37-årige Morten Gaardsvig Buchard er opvokset i Aabenraa, hvor han også i dag bor med sin kone og to sønner. Han kommer med erfaring fra en række skoler i Aabenraa Kommune, senest som afdelingsleder på Fjordskolen, hvor han har været i 3,5 år.

- Elever, forældre og ansatte kan forvente, at jeg altid står til rådighed, da jeg ved, at det er vigtigt for at skabe den gode relation. Jeg er meget dialogskabende og samarbejdende, og jeg ser frem til, at vi i fællesskab fortsat skal være med at drive en god skole, som Varnæs Skole er, siger Morten Gaardsvig Buchard, der har arbejdet inden for skolevæsenet siden 2008.

Der var i alt 14 ansøgere til stillingen som den nye skoleleder på Varnæs Skole, og det var et enigt ansættelsesudvalg, der valgte Morten Gaardsvig Buchard som ny skoleleder.

- Morten kommer med et drive og de rette kompetencer til stillingen, derfor var vi ikke i tvivl om i ansættelsesudvalget, at det skulle være ham, så Varnæs Skole kan fortsætte den positive udvikling og fortsat være et godt sted at være elev samt at arbejde, siger Chriss Mailandt-Poulsen, direktør for Børn og Skole.

Kontakter

Direktør for Børn og Skole i Aabenraa Kommune, Chriss Mailandt-Poulsen, tlf.: 28 99 32 12; e-mail: cep@aabenraa.dk

Ny skoleleder Varnæs Skole, Morten Gaardsvig Buchard, tlf.: 51 51 12 14; e-mail: mgb@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

37-årige Morten Gaardsvig Buchard er ny skoleleder på Varnæs Skole.
37-årige Morten Gaardsvig Buchard er ny skoleleder på Varnæs Skole.
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune får fire millioner til tidlige familierettede indsatser12.12.2019 09:30:00 CETPressemeddelelse

Aabenraa Kommune har fået tilsagn fra Socialstyrelsen om 4.292.601 millioner kroner fra puljen til screening og tidlige familierettede indsatser til sårbare og udsatte familier i barnets første 1.000 dage. Sundhedsplejen og Børn og Familie; herunder Myndighedsafdelingen, Familie & Ungecentret samt Tidlig Forebyggelse i Aabenraa Kommune er fælles om projektet ”Et sundt fundament - barnets sundhed og trivsel i de første 1000 dage”.

A. P. Møller Fonden donerer 9,4 millioner til folkeskolen i Aabenraa Kommune28.11.2019 10:00:00 CETPressemeddelelse

A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal giver 9,4 millioner til Aabenraa Kommunes initiativ ”Universitetsskolen – Dannende undervisning og læring i et fagdidaktisk perspektiv”. Initiativet understøtter kommunens ønsker om at give børnene en mere dannende, undersøgende og eksperimenterende tilgang til deres undervisning og fremtid. Det er især kommunens digitaliseringsstrategi ”IT og digitalisering i folkeskolen”, der vil blive omdrejningspunktet for at skabe en innovativ undervisning. Sammen med UC SYD´s læreruddannelse og forskningsafdeling vil kommunen give både lærere, vejledere og skoleledere et kompetenceløft og sikre, at læreruddannelsen kommer endnu tættere på skolens virkelighed.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum