Varde Kommune

Varde Sommerland tildeles 625.000 kroner af landsdækkende fond

30.3.2017 10:20 | Varde Kommune

Del

Som led i Realdanias kampagne ”Underværker” modtager Varde Sommerland 625.000 kroner til projektet ”Aktivitetspot i Varde Sommerland”. Samtidig gives der 200.000 kroner til ”Aktivt kulturhus i Skovlund”.

FONDSMIDLER

Realdania har belønnet ildsjælene i Varde Sommerland med 625.000 kroner til en større transformation af den sydlige del af området under navnet ”Aktivitetspot i Varde Sommerland”.

Samtidig modtager kulturhuset i Skovlund 200.000 kroner til renovering af et rum til den lokale ungdomsklub og teaterforening.

 

FAKTA

  • Realdania har udvalgt 18 projekter på landsplan, der får del i puljemidlerne. Heraf ligger de to i Varde Kommune.
  • Varde Sommerland modtager 625.000 kroner. Kulturhuset i Skovlund modtager 200.000.
  • ”Aktivitetspot i Varde Sommerland” går ud på at transformere den sydlige del af området til et sted, hvor gamle og unge mødes og nye fælleskaber opstår. Planen består i en bearbejdning af landskabet, etablering af en boardwalk og bedre rum for leg og læring.
  • ”Aktivt kulturhus i Skovlund” skal renovere et ubenyttet rum i medborgerhuset og indrette det til den lokale ungdomsklub og teaterforening for at styrke de lokale fællesskaber.

Kontakter

Lasse Frøkjær Madsen
Varde Sommerlands Laug
20 51 99 09

Kirstine Gottlieb
Visionspilot for ”Vi i Naturen”, Varde Kommune
20 51 97 87

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Varde Kommune ligger langs den jyske vestkyst og strækker sig fra Nymindegab i nord til Skallingen i syd. 

Med visionen "Vi i Naturen" fokuserer vi på vores enestående natur og det gode liv i Varde Kommune.

Igennem Vadehavet er vi er en del af UNESCO Verdensarv, og med Naturpark Vesterhavet lige uden for døren har vi unikke naturoplevelser til både store og små.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

Kronprins Frederik og stjernearkitekt Bjarke Ingels indviede bunkermuseum29.6.2017 15:04pressemeddelelse

For øjnene af 250 indbudte gæster og pressefolk fra seks lande blev det nye TIRPITZ indviet i formiddags. Blandt gæsterne var stjernearkitekt Bjarke Ingels og H.K.H. Kronprins Frederik, som begge var synligt begejstrede for det splinternye museum. Kulturminister Mette Bock forestod selve indvielsen ved at flytte et såkaldt tjekkisk pindsvin. Hun fik en hjælpende hånd af H.K.H. Kronprins Frederik.

Sidste chance for akkreditering: TIRPITZ bliver indviet med deltagelse af H.K.H. Kronprins Frederik27.6.2017 08:18pressemeddelelse

TIRPITZ i Blåvand, som er tegnet af Bjarke Ingels Group, indvies officielt den 29. juni 2017. Museet er på forhånd udråbt som arkitektur i absolut verdensklasse og er på CNNs liste over de 13 mest imødesete byggerier i 2017 – på verdensplan. TIRPITZ er på spektakulær vis bygget ind i det karakteristiske vestjyske klitlandskab og rummer udstillinger om 2. Verdenskrig, rav og 20.000 års historie på den jyske vestkyst.

Info om akkreditering: Tirpitz bliver indviet med deltagelse af H.K.H. Kronprins Frederik13.6.2017 13:51pressemeddelelse

Tirpitz i Blåvand, som er tegnet af Bjarke Ingels Group, indvies officielt den 29. juni 2017. Museet er på forhånd udråbt som arkitektur i absolut verdensklasse og er på CNNs liste over de 13 mest imødesete byggerier i 2017 – på verdensplan. Tirpitz er på spektakulær vis bygget ind i det karakteristiske vestjyske klitlandskab og rummer udstillinger om 2. Verdenskrig, rav og 20.000 års historie på den jyske vestkyst.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum