Danske Spil A/S

Vanvittig weekend hos Danske Spil: 6 nye millionærer

Del

Heldet hos de danske lotterispillere vil ingen ende tage, og denne weekend har budt på intet mindre end seks nye millionærer.

Fredag aften startede festen, hvor to heldige danskere havde vandt en delt andenpræmie i Eurojackpot. Den ene heldige vinder kommer fra Kolding og spillede med på sit PLUS-abonnement, mens den anden vinder har købt sin kupon i SuperBrugsen i Vig. Begge kan nu glæde sig over at være blevet 2.165.125 kroner rigere. 

Mens solen har skinnet hele dagen, så regnede millionerne ned lørdag aften. Den store pulje i Lotto på 6 millioner kroner kunne vindes, hvis man ramte de syv helt rigtige tal, og det fandt en nordjyde ud af på den gode måde. Den heldige vinder havde nemlig købt en kupon hos Dagli’Brugsen i Strandby, der udover en række med fire rigtige til en 50’er , også havde en række, der udløste den helt store gevinst. Dermed kan frederikshavneren altså se frem til at få 6.000.050 skattefri kroner ind på kontoen.

Også Jokeren var løs lørdag aften, og også her blev millionerne også vundet på en kupon købt hos en af vores mange forhandlere. Nærmere bestemt blev den heldige jydes indkøbstur hos Meny i Fredericia afsluttet med en Lotto kupon, der viste sig at blive intet mindre end 7.272.654 kroner værd. 

Sidst - men bestemt ikke mindst, skulle der selvfølgelig også trækkes lod om 2x1 millioner blandt alle spillede rækker i Lotto. Den ene vinder af Millionærgarantien havde spillet med sit PLUS-abonnement fra Bornholm , mens den anden havde købt sin gyldne kupon hos Kvickly i Slotscentret i Holbæk. 

- Det er altid fantastisk, når vi i Danske Spil kan sende en masse gevinster ud til en masse danskere rundt omkring i landet , og i år må i sandhed siges at stå i forhandlernes tegn. De har nemlig stået for i alt af 35 ud af året 54 millionvindere, lyder det fra adm.dir i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl. 

Danske Spil har endnu ikke talt med alle de mange vindere, men vi ønsker dem et kæmpe tillykke. 

Eurojackpot vindertal: 

3, 6, 11, 14, 49 

Eurojackpot stjernetal: 

1, 5

Lotto vindertal: 

3, 6, 9, 13, 20, 29, 31

Lotto tillægstal: 

19

Joker vindertal: 

3, 9, 6, 5, 9, 9, 8

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum