Danske Spil A/S

Vanvittig Lotto lørdag – Østjyde vinder 19 millioner

Del

Efter lørdagens trækning kan hele tre danskere kalde sig nye medlemmer af millionærklubben.

For mange af os er det en drøm at vinde i Lotto, og vi drømmer om, hvad vi ville bruge gevinsten på. Rejse en måned til Maldiverne, et nyt køkken eller en ny bil? 

Drømme er der masser af, og efter aftenens trækning kan drømmene i dén grad blive til virkelighed nogle. 

En heldig randrusianer valgte lørdag at gøre et stop hos Spar Øster Tørslev og købe en Lotto kupon, og det viste sig at være ganske fornuftigt. 

Den indeholdt nemlig en række med de syv magiske tal, hvilket udløste19 millioner skattefri kroner til at forsøde tilværelsen med.

-Med sådan en gevinst kan man udleve mange af sine drømme og gøre dagligdagen en del sjovere. Der skal lyde et kæmpe stort tillykke herfra, siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil. 

Østjyden er dog ikke den eneste, der kan juble denne lørdag aften. Hver uge trækkes der nemlig lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

I denne omgang gik Millionærgarantien både til en PLUS-abonnent fra Næstved og til en spiller, der havde købt sin kupon hos Nærbutikken Sædding i Esbjerg.

Vindertal: 

7, 9, 10, 12, 18, 20, 27

Tillægstal:

29

Lotto:

-Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

-Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum