Danske Spil A/S

Van(d)vittig vinderweekend hos Danske Spil – fem nye millionærer

Del

Denne weekend har foruden voldsomme byger, skøn efterårssol og spændende fodboldkampe også budt på intet mindre end fem nye millionærer.

Fredag aften, da der skulle udtrækkes vindere i Eurojackpot, gik førstepræmien til en svensker, som løber med 68 millioner, men heldigvis er det ikke kun førstepræmien, man kan blive millionær af.

En heldig midtjyde ramte nemlig, som den eneste, 5 rigtige tal plus et stjernetal og sikrede sig dermed andenpræmien, der lyder på intet mindre end 5.906.338 skattefri kroner. Vinderen spillede med fra danskespil.dk og kommer fra Silkeborg Kommune. 

Festen fortsatte lørdag aften, hvor trækningen i Lotto skabte intet mindre end fire nye millionærer. 

Førstepræmien var på 7 millioner kroner, og to heldige lotterispillere ramte de syv magiske tal og skal dermed dele millionerne. 

Udover at begge vindere kommer fra Jylland, har de også det tilfælles, at de købte deres vinderkuponer i brugsen. 

Den ene heldige vinder spillede med fra Dagli’Brugsen Tarm i Ringkøbing-Skjern Kommune, mens den anden satsede på SuperBrugsen Dronninglund i Brønderslev.  

Førstepræmien er dog ej heller om lørdagen den eneste måde at blive millionær på, for vanen tro skulle der selvfølgelig også trækkes lod om 2 x 1 million kroner i Lotto Millionærgarantien. 

De to heldige vindere havde også satset på vores forhandlere. Den ene nyklækkede millionær spillede nemlig med hos Nørrebros Kiosk i Horsens, mens den anden heldige vinder købte sin millionkupon hos Kvickly Jyllinge i Roskilde. 

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med de nyslåede millionærer, der også vil få et tilbud om millionærrådgivning, men vi ønsker et stort tillykke.

Vindertal Eurojackpot: 

15, 33, 34, 38, 43

Stjernetal: 

3, 7

Vindertal Lotto: 

5, 9, 16, 23, 29, 34, 35

Tillægstal Lotto: 

3

Eurojackpot:

-Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag aften.

-Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske Lotto-spillere til multimillionærer.

-Den højeste danske gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315. 009.958 kr.

Lotto:

-Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

-Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

-Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum