Danske Spil A/S

Vandt milliongevinst på Vikinglotto: Konen troede, han ville skilles

Del

En familie fra Frederiksberg Kommune kan nu opgradere deres hverdag med gevinst

Det var en mand i 40’erne fra Frederiksberg Kommune, der for nogle uger siden vandt 3.145.604 skattefri kr. på det nordiske lotteri Vikinglotto.

Det var en pludselig indskydelse, et tankeeksperiment - og måske et tegn fra oven, der fik den nybagte millionær til at svinge ind forbi en tankstation for at købe en kupon, fortæller han til Danske Spil.

-Jeg havde siddet i min coronaboble, som vi alle vist kender til. For en kort bemærkning var jeg blevet kaldt ind på mit arbejde og på vejen var der bare et eller andet, der sagde mig, at jeg skulle købe en kupon. Jeg ved godt, at det lyder helt skørt, men jeg drejede bare instinktivt ind på tanken. Da jeg kom ind, var der igen noget i mig, der sagde, at jeg skulle købe til trækningen på Vikinglotto, for jeg syntes at have hørt, at sandsynligheden for at vinde en stor gevinst på netop det lotteri er størst, lyder det.

Et par dage senere, så manden på Facebook, at man efterlyste en vinder, som havde købt sin kupon samme sted som ham. 

-Jeg vidste bare, at det var mig. Men jeg tjekkede selvfølgelig kuponen alligevel. Og så var der altså gevinst. Jeg var helt målløs, siger han.

Manden ringede straks til sin kone og bad hende komme hjem, fordi der var noget, han ville tale med hende om. 

- Jeg tilføjede selvfølgelig, at det var noget godt. Men det hørte hun vist ikke, for hun spurgte chokeret, om jeg ville skilles. Det kunne jeg bestemt afkræfte.

Den heldige mand, som er millionær nr. 3809, overbragte konen de gode nyheder om gevinsten.

-Hun blev selvfølgelig glad – også for at det ikke handlede om skilsmisse, lyder det muntert.

Han fortæller, at parret har aftalt, at de ikke vil fortælle om gevinsten til nogen som helst. Hverken familie eller venner – ikke engang deres børn.

-Det ser vi ingen grund till. Gevinsten kommer ikke til at forandre vores hverdag som sådan, da vi jo stadigvæk skal arbejde. Og vi gider ikke, at folk skal tro, at vi har bagdelen fuld af penge. Men vi har mulighed for nu at opgradere vores hverdag og lave alle de ting med vores børn, som man ellers er tvunget til at spare op til. Og så vil jeg jo gerne have min kone med på Noma, nu vi kan gå ud at spise igen. Vi skal da lige mærke, at vi er blevet millionærer, siger han.

Han fortæller, at pengene ellers skal bruges meget fornuftigt i forhold til at komme ind på brandhedt boligmarked.

-Vi ville aldrig have haft en chance uden den gevinst. Så det er vi dybt taknemmelige for.

 

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

 

 
What do you want to do ?
New mailCopy

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum