Danske Spil A/S

Vandt 7.000.000 men tror stadig ikke på det: ”Som et mål, der lige skal igennem VAR-dommeren først”

Del

En mand fra Nordsjælland vandt for nylig hele 7.000.000 kroner i Lotto – men han har stadig lidt svært ved at tro på det. Først da forskuddet på 200.000 kroner gik ind på kontoen, kunne han for alvor juble.

Hvis en fodboldspiller er på grænsen til offside, når han scorer et flot mål, så må han ofte lige vente et øjeblik med at juble helt vildt, til VAR-dommeren har kigget målet igennem. Det var nogenlunde den samme afventende følelse, som en midaldrende mand fra Nordsjælland vågnede op til en søndag morgen.

”Man vågner og tjekker lige, om der er nyheder, og så var der en mail… og den mail, kommer jeg ALDRIG til at slette,” fortæller manden.

”Der stod, at Lotto-drømmen var gået i opfyldelse. Jeg tænkte først, at det var en reklame eller noget, men jeg åbnede den og så står der ’Tillykke’, mit navn og så står der 7.000.000 nedenunder. Og så er det som om, alt blodet forsvinder fra øverste etage! Man ved ikke helt, hvordan man skal forholde sig,” siger han.

”Min hustru kigger på mig og siger ’Hvad er der sket? Er der noget galt?’ Jeg får fremstammet, at vi vist har vundet syv millioner i Lotto… og så kigger vi på hinanden lidt perplekst. Det går ikke op for os, hvad der er sket! Man får så mange af de her mails. Man er i tvivl, man tjekker og dobbelttjekker,” forklarer manden, som først for alvor turde tro på sit held, da han fik et forskud på 200.000 kroner ind på sin konto.

Stadig uvirkeligt

”Der er kommet et forskud på 200.000, og det var en stor glæde, men også meget afstemt, for det er stadigvæk en uvirkelig oplevelse. Det er som en mål, der lige skal igennem VAR-dommeren først. Det er vel stadigvæk lidt, sådan det føles,” siger han.

Manden er stadig ikke helt afklaret med, hvad pengene skal gå til, men han har taget en god snak med Danske Spils millionærrådgiver, og der er både snakket om investeringer, afdrag på lån, og måske også en pensionsalder, der er skruet lidt nedad.

”Syv millioner giver en tryghed og en frihed og en helt unik mulighed for at købe noget tid i fremtiden. Det er det, jeg synes er helt fantastisk for os,” siger manden.

Om Lotto

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker

Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum